Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Lahja miniälle

Elämyslahja on ainutlaatuinen tapa antaa läheisillesi joulun taikaa. Oikean lahjan valinta kälylle on tärkeä asia tänäkin jouluna, ja meidän avulla voit toteuttaa hänen unelmiaan.
Tästä kategoriasta löydät paljon inspiraatiota ja valmiita joululahjaideoita kälylle.
Katso mitä valita tänä vuonna ja tee tämän vuoden joulusta maaginen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 593
Elämyksiä nähty 60 / 593

Lahja kälylle jouluksi - mikä kannattaa valita?


Joulu on yksi niistä tilaisuuksista, joissa joka vuosi valitsemme lahjoja läheisille ja kaukaisille perheenjäsenille, ystäville ja tuttaville. Mitä kannattaa kuitenkin valita, kun etsimme jotain, joka sopii kälylle joululahjaksi? Elämyslahja on aina hyvä valinta, sen monipuolisuutensa vuoksi. Lahjakorttien avulla voi unelmien toteuttamisen lisäksi viettää vapaa-aikaa mukavasti, käydä mielenkiintoisissa nähtävyyksissä. Yllätä käly tänä jouluna hauskalla ja ikimuistoisella elämyslahjalla!

Mikä sopii hyvin tämän vuoden joululahjaksi? Ravintolalahjakortti on takuuvarma valinta kälylle. Tämä antaa kälyllesi mahdollisuuden mennä ulos tyylikkääseen ravintolaan, jossa hän voi viettää upean illan

 

Mitä muuta kannattaa harkita joululahjaksi kälylle?

Mikäli juuri oikeanlaisen elämyksen valinta tuntuu haastavalta, suosittelemme ehdottomasti Elämyspakettejamme! Elämyspaketit ovat kokoelmia kymmenistä eri elämyksistä useilla paikkakunnilla. Valittavanasi on esimeriksi Kulinaristin Elämyspaketti, johon olemme koonneet kaikki suosituimmat ravintolat herkkusuulle. Elämyslahjan valinta on omaperäinen, sillä parhaimmillaan se toteuttaa unelmia - yllätä tänä vuonna valitsemalla kälyllesi aineeton elämyslahja!

 

Joululahja kälylle ja hänen puolisolleen tai ystävälleen - lahja kahdelle


Anna kälylle mahdollisuus kokea elämys ystävän tai puolison kanssa!
Jos etsit omaperäistä lahjaa kahdelle, kannattaa valita jokin teemaillallisista, jotka aivan varmasti jäävät ikuisesti mieleen. Puhumme tietysti Illallinen pimeässä ja Shitty Dinneristä. Molemmat illalliset ovat eksklusiivisia tapahtumia, mutta ne eroavat paljon toisistaan. Illallinen pimeässä on elämys, jossa leikitään aisteilla. Kun näkökyky otetaan pois muut aistit vahvistuvat. Illallisella tarjoillaan kolmen ruokalajin gourmet ruokaa täysin pimeässä. 

Tämä on ehdottomasti elämys, joka on täydellinen joululahja kälyllesi.

Shitty Dinner puolestaan on illallishow sellaisille ihmisille, joilla on hyvä huumorintaju ja joita kiinnostaa (tai jotka ansaitsevat) saada kerrankin huonoa palvelua. Se on loistava joululahjavalinta kälylle, joka haluaa nauraa ja kuunnella absurdeja tarinoita. Illallinen tapahtuu tyylikkäässä ravintolassa, ja heille tarjoillaan ensiluokkaista gourmet ruokaa, mutta kaikki palvelu menee täysin pieleen. Valikoimastamme löydät myös Magic Dinner - elämyksen, jossa on jälleen kolmen ruokalajin Gourmet illallinen taikashown säestyksellä.

Lisäksi valikoimastamme löytyy helppo Meille kahdelle -elämyspaketti. Se on monipuolinen ja varma vaihtoehto, sillä siihen on koottu kymmeniä elämyksiä, jotka ovat kaikki kahdelle henkilölle. Sisällöstä löytyy vaihtoehtoja laidasta laitaan: nautiskelijoille löytyy ravintolaelämyksiä ja esimerkiksi hemmottua haluaville hierontaelämyksiä. Vauhdikkaammille löytyy aktiivielämyksiä. Tästä paketista löytyy sopiva valinta parille kuin parille!

 

Joululahja kälylle - rentoutumista ja rauhoittumista

Joulukuu on erityistä aikaa toteuttaa unelmia - niin suuria kuin pieniäkin. Jos etsit jotain, joka sopii hyvin joululahjaksi kälyllesi, mieti lahjakorttia tyylikkääseen kauneushoitolaan - rentouttavaan hierontaan tai rauhoittavaan hoitoon. Valikoimastamme löydät kaikissa hintaluokissa ihania rentoutushoitoja sekä hierontoja. Yllätä kälysi tänä jouluna ja anna hänelle lahjaksi tarina!