Lahja opettajalle

Joskus voi olla vaikea keksiä mikä olisi sopiva lahja opettajalle. Vaikka perinteinen kukkakimppukaan ei ole katastrofaalinen vaihtoehto, mitä jos tällä kertaa antaisitte opettajalle lahjan, josta jää pysyvä muisto? Jos tuntuu, että opettajakin haluaisi ehkä päästellä hieman höyryjä kiireisen kouluvuoden jälkeen, sopiva lahja voisi olla yksi Elämyslahjojen vauhdikkaista elämyksistä: esimerkiksi benjihyppy, rallikyyditys tai koskenlasku? Mikäli opettaja kaipaa vain rauhaa ja lepoa, Elämyslahjojen yli 1300 elämyksen valikoimasta löytyy monia rentouttavia vaihtoehtoja lahjaksi opettajalle tai luokanvalvojalle: jalkahoitoja, erilaisia hierontoja, kylpyläpaketteja, tai vaikka ihania ruokaelämyksiä? Jos valinta tuntuu liian vaikealta, suosittelemme aina varmaa vaihtoehtoa: Elämyslahjojen lahjakorttia! Lahjakortilla opettaja pääsee itse valitsemaan oman lahjaelämyksensä!

Selaa kategorioita
Näytetään: 167
Elämyksiä nähty 60 / 167

Mitä lahjaksi opettajalle?

Etsitkö fantastista lahjaa opettajalle? Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia kokemuksia, jotka sopivat mainiosti lahjaksi opettajalle.

Monipuolisia lahjaideoita opettajalle

Jos haluat näyttää opettajalle, kuinka kiitollinen olet hänen kovasta työpanoksestaan ja tuestaan tänä vuonna, tee se mieleenpainuvan lahjan avulla. Elämyslahja jättää opettajalle pysyvän muiston. Tästä lahja opettajalle -kategoriasta löytyy yli 150 lahjaideaa opettajalle. Selaa yllä olevia elämyksiä löytääksesi sopivan lahjan opettajalle jo tänään.

Hemmotteluelämys lahjaksi opettajalle

Opettaja kaipaa taatusti rentoutusta, joten jokin suosituista hemmotteluelämyksistämme voisi olla sopiva vaihtoehto. Rentoutuskellunta, hemmotteleva suklaahieronta, jalkahoito, kuumakivihieronta ja SPA-käsihoito ovat aina varmoja valintoja.

Uusi harrastus tai kurssi lahjaksi opettajalle

Opettajalle sopisi mainiosti myös uuteen harrastukseen kannustava kurssielämys. Opettavainen lahja opettajalle, eikö kuulostaisikin hyvältä? Valikoimastamme löytyy lukuisia kursseja, kuten esimerkiksi kokkikoulu, maisemavalokuvauskurssi, lasinpuhallus, vegaaniruokakurssi ja parisalsakurssi.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.