Rovaniemi nähtävyydet

Lähde lumoavalle matkalle Rovaniemen nähtävyyksiin! Anna lahjaksi ikimuistoinen kokemus Napapiirin taikamaassa, jossa joulun taika herää henkiin ympäri vuoden. Koe poroajelut ja huskysafarit upeissa Lapin maisemissa tai tutustu Rovaniemen taidemuseon ja Arktikum-tiedekeskuksen kulttuuritarjontaan. Joulupukin kylässä lapset ja aikuiset voivat tavata itse joulupukin ja nauttia joulun tunnelmasta. Rovaniemi nähtävyydet -kategoria tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille ja luo mahdollisuuden sukeltaa pohjolan taikaan sekä luontoon. Valitse lahjaksi Rovaniemen ainutlaatuinen seikkailu ja anna lahjan saajalle tilaisuus kokea Lapin taikaa!

Selaa kategorioita
Näytetään: 24

Rovaniemi nähtävyydet – Lumoavia elämyksiä napapiirillä

Tervetuloa tutustumaan Rovaniemen kiehtovaan nähtävyysmaailmaan! Tämä elämyslahjakategoria avaa oven ainutlaatuisiin hetkiin ja unohtumattomiin kokemuksiin Rovaniemen kaupungin monipuolisten nähtävyyksien parissa. Anna paikallisille asukkaille tai vierailijoille tilaisuus kokea napapiirin taika, kulttuuri ja luonto.

Rovaniemi tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle

Rovaniemi nähtävyydet -kategoria esittelee valikoiman lahjaideoita eri mieltymyksiin. Voit antaa kulttuurinnälkäiselle ystävälle mahdollisuuden tutustua Rovaniemen taidemuseoon tai Arktikum-tiedekeskukseen. Joulupukin kylässä vierailu vie lahjan saajan suoraan joulun taikaan, ja poroajelu lumoaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Luonnon ystäville Rovaniemi tarjoaa upeita luontoelämyksiä. Napapiirin husky- ja porofarmeilla lahjan saaja voi osallistua unohtumattomalle huskysafarille tai perinteiselle porotilavierailulle. Myös revontuliretket ihastuttavat taatusti. Yöttömän yön aikaan voi ihailla auringon kajastusta kauniissa Lapin maisemissa esimerkiksi melontaretkellä.

Perheille suunnatut nähtäyydet sisältävät vierailun Joulupukin virallisessa asuinpaikassa sekä Joulupukin Pajakylässä, jossa koko perhe voi kokea joulun taikaa ympäri vuoden.

Rovaniemi ihastuttaa ympäri vuoden 

Rovaniemi upeine nähtävyyksineen avaa oven napapiirin taikaan ja sen tarjoamiin lumoaviin elämyksiin. Täällä lahjan saaja pääsee tutustumaan Lapin ainutlaatuiseen kulttuuriin, joulun taikaan ja upeaan luontoon. Valitsemalla elämyksen Rovaniemellä, annat lahjaksi mahdollisuuden luoda unohtumattomia muistoja ja kokea uutta yhdessä Rovaniemen lumoavien nähtävyyksien parissa.