Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Lahja päiväkodin hoitajalle

Joskus voi olla hankala keksiä mikä olisi sopiva lahja päiväkodin hoitajalle tai varhaiskasvatuksen opettajalle. Vaikka perinteinen kukkakimppu tai ulkokukka ei ole katastrofaalinen vaihtoehto, mitäpä jos tällä kertaa kuitenkin antaisitte päiväkodin hoitajalle lahjan, josta jää hänelle pysyviä muistoja? 

Jos sopivan elämyksen valinta päiväkodin hoitajalle tuntuu liian vaikealta, suosittelemme valitsemaan aina varman vaihtoehdon: Elämyslahjojen avoimen lahjakortin! Lahjakortilla päiväkodin hoitaja saa itse valita oman mieluisan elämyksensä! 

Selaa kategorioita
Näytetään: 154
Elämyksiä nähty 60 / 154

Mitä lahjaksi päiväkodin hoitajalle tai varhaiskasvatuksen opettajalle?

Etsitkö kivaa lahjaa päiväkodin hoitajalle tai varhaiskasvatuksen opettajalle? Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia kokemuksia, jotka sopivat loistavasti lahjaksi päiväkodin henkilökunnalle. Löydät yli 1700 elämyslahjaa valikoimastamme, joten sopiva lahja löytyy taatusti myös päiväkodin hoitajalle. 

Muista päiväkodin henkilökuntaa kesäloman ja joulun kynnyksellä

Päiväkotien ja koulujen opettajia on tapana muistaa kesäloman alkaessa eli lukuvuoden päätteeksi ja/tai ennen joulua eli lukukauden päätteeksi. Päiväkodeissa järjestetään yleensä kevät- ja/tai joulujuhlia, joiden yhteydessä päiväkodin henkilökunnalle on tapana antaa pieniä tai suuria muistamisia. 

Monipuolisia lahjaideoita päiväkodin hoitajalle

Jos haluat näyttää päiväkodin hoitajalle, kuinka kiitollinen olet hänen kovasta työpanoksestaan ja tuestaan, voit tehdä sen ikimuistoisen lahjan avulla. Elämyslahja jättää päiväkodin hoitajaan pysyvän muiston.

Tästä lahja päiväkodin hoitajalle -kategoriasta löytyy monipuolinen valikoiman lahjoja päiväkodin hoitajalle. Selaa yllä olevia elämyksiä löytääksesi sopivan lahjan päiväkodin hoitajalle jo tänään. Lahjan hankintaa helpottaaksesi kokosimme tähän tekstiin muutamia ideoita, jotka auttaa sinua löytämään sopivan lahjan päiväkodin hoitajalle tai varhaiskasvatuksen opettajalle. 

Hemmottelua lahjaksi päiväkodin hoitajalle

Päiväkodin hoitaja kaipaa taatusti lepoa ja rentoutusta, joten jokin suosituista hemmotteluelämyksistämme voisi olla hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi rentoutuskellunta, jalkahoito ja kuumakivihieronta ovat aina varmoja valintoja päiväkodin hoitajalle.

Uusi harrastus tai kurssielämys lahjaksi päiväkodin hoitajalle

Päiväkodin hoitajalle sopii mainiosti myös uuteen harrastukseen ja uuden oppimiseen kannustava kurssielämys. Valikoimastamme löydät lukuisia kursseja, kuten esimerkiksi kokkikoulu, valokuvauskurssi, lasinpuhalluskurssi, sushikurssi ja parisalsakurssi.


Yhteislahja päiväkodin hoitajalle tai varhaiskasvatuksen opettajalle

Lähestyykö viimeinen päiväkotivuosi ja esikoulu loppuaan ja haluaisitte yhdessä kaikkien vanhempien kanssa kiittää päiväkodin hoitajaa tai varhaiskasvatuksen opettajaa siitä, että hän huolehti ja opetti lastanne, kun olitte itse töissä? Tai haluatteko muistaa päiväkodin henkilökuntaa lukuvuoden päättyessä?

Yhteislahja päiväkodin hoitajalle voi olla hieno tapa osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta koko päiväkotiryhmän puolesta. Yhdessä hankittu lahja päiväkodin hoitajalle voi olla budjetiltaan hieman suurempi kuin yksin hankittu lahja. Elämyslahja tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen ja piristää päiväkodinhoitajan päivää ja tuo iloa ansaitulle vapaa-ajalle.

Joten ota yhteyttä päiväkotiryhmän vanhempiin ja ehdota yhteislahjan hankkimista. Valitkaa teille sopiva budjetti ja valitkaa sopiva lahja päiväkodin henkilökunnalle Elämyslahjojen valikoimasta. Tässä muutamia ehdotuksia yhteislahjaksi päiväkodin hoitajalle Elämyslahjojen valikoimasta:
  • Rentouttava spa-paketti: Anna päiväkodin hoitajalle mahdollisuus rentoutua ja hemmotella itseään hyvänolon hoidoilla kylpylässä. Spa-paketti voi sisältää  esimerkiksi hierontoja, kasvohoitoja tai muita rentouttavia hoitoja.
  • Ruokaelämys: Järjestä päiväkodinhoitajalle gourmet-illallinen tai makumatka ravintolaan, jossa hän voi nauttia herkullisista ruoista ja ainutlaatuisesta ruokakokemuksesta.
  • Seikkailupuisto: Päiväkodinhoitaja nauttii taatusti seikkailusta ja ulkoilmasta, joten seikkailupuistossa vierailu voisi olla hauska ja jännittävä lahja. Seikkailupuistosta löytyy erilaisia köysiratoja, kiipeilyseinämiä ja muita seikkailumahdollisuuksia.
  • Musikaalinen elämys: Jos päiväkodinhoitaja pitää musiikista, soittotunti, konserttiliput tai musikaaliesityksen katsominen voi olla erinomainen lahja. Valitse esitys, joka vastaa päiväkodin hoitajan musiikkimakua.
  • Kokkauskurssi: Jos päiväkodinhoitaja nauttii ruoanlaitosta, lahjaksi voisi antaa osallistumisen kokkauskurssille. Tämä tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja nauttia samalla herkullisista mauista.

Harkitse myös valmiita elämyspaketteja, joista löytyy laaja valikoima erilaisia elämyksiä. Päiväkodin hoitaja tai varhaiskasvatuksen opettaja saa itse valita mieluisan kokemuksen elämyspaketin sisällöstä. Miten olisi esimerkiksi Irtiotto arjesta -elämyspaketti tai Kulinaristin paketti?

Yhteislahjana hankittu elämys on yleensä mieleenpainuva ja antaa päiväkodin hoitajalle tilaisuuden rentoutua tai kokea jotain uutta ja jännittävää vapaa-ajallaan.