Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Turku nähtävyydet

Tutustu Turun nähtävyyksiin! Elämyslahjat haluaa auttaa sinua tekemään Turun vierailustasi unohtumattoman ja antamaan lahjaksi elämyksiä, jotka jäävät sydämeen ja mieleen pitkäksi aikaa. Tutustu Turku nähtävyydet -kategoriaamme ja valitse elämyslahja, joka inspiroi ja ilahduttaa juuri sinua tai lahjan saajaa. Tervetuloa luomaan ikimuistoisia muistoja Turussa!

Selaa kategorioita
Näytetään: 128
Elämyksiä nähty 60 / 128

Turku tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle

Tervetuloa tutustumaan Turun nähtävyyksiin! Olemme iloisia voidessamme tarjota unohtumattomia elämyslahjoja Turussa, Suomen vanhimmassa kaupungissa ja entisessä pääkaupungissa.

Turku, tuo Aurajoen rannalla sijaitseva viehättävä kaupunki, on täynnä historiaa, kulttuuria ja kauniita maisemia. Turku nähtävyydet -kategoriassamme haluamme tarjota monipuolisen valikoiman elämyksiä, jotka esittelevät kaupungin ainutlaatuisuutta ja rikasta perintöä. Olit sitten turkulainen tai vierailija, meidän elämyslahjamme tarjoavat tilaisuuden tutustua kaupunkiin uusista näkökulmista ja luoda ikimuistoisia muistoja.

Turku nähtävyydet -kategoriamme kattaa monipuolisesti elämyksiä kaikenikäisille ja erilaisiin mieltymyksiin. Se on täydellinen paikka löytää sopiva lahja niin syntymäpäivänä, hääpäivänä, ystävänpäivänä tai ihan vain yllätyksenä itsellesi tai läheisillesi.

Kulttuurihistorialliset helmet Turussa

Haluatko syventyä Turun kulttuuriin ja historiaan? Tutustu opastettuihin kierroksiin, jotka vievät sinut historiallisiin kohteisiin, kuten Turun linnaan, Tuomiokirkkoon ja Aboa Vetus Ars Nova -museoon. Näissä kohteissa pääset tutustumaan Turun menneisyyteen ja taiteeseen asiantuntevien oppaiden johdolla.

Vesiseikkailut ja luontoretket Turussa

Jos kaipaat elämyksiä luonnon keskellä, voit valita retken Ruissalon kauniille saarelle tai nauttia rauhallisesta veneretkestä Aurajoen aalloilla. Tai vaikkapa vuokrata vesijetin Airiston aalloilla. Turun saaristo tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden rentoutua luonnon helmassa.

Turku tarjoaa aktiivista tekemistä jokaiseen makuun

Aktiivisille seikkailijoille tarjoamme erilaisia ulkoilmaelämyksiä, kuten melontaa, pyöräretkiä ja frisbeegolfia. Näiden elämysten avulla voit tutustua Turun ympäristöön ja kokea kaupungin raikkaan ilmapiirin liikkumalla luonnossa.

Makeaa mahan täydeltä: Makuelämyksiä Turun sydämessä

Elämyslahjamme eivät myöskään unohda herkuttelijoita. Tarjoamme makuelämyksiä Turun ravintoloissa ja kahviloissa, jotka esittelevät kaupungin paikallisia herkkuja ja gastronomisia iloja.