Spa-paketit meren rannalla

Etsitkö mielenkiintoista kylpyläpakettia meren rannalta, jonka avulla voit viettää romanttisia hetkiä yhdessä? Tutustu Elämyslahjojen valikoimaan ja valitse elämys, joka yhdistää yöpymisen luksushotellissa ja kylpyläelämyksen. Valittavana on monia erilaisia hotelleja eri paikoissa, joiden avulla voit viettää erityisiä hetkiä sekä Suomessa että naapurimaa Virossa. Löydät Virostakin loistavia ylellisiä kylpylöitä, joissa voit viettää rentouttavaa ja hemmottelevaa aikaa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 13

Mikä SPA-salonki meren rannalla valita?


Meren rannalla oleskelu tarjoaa monia rentouttavia hetkiä, ja jos yhdistät sen vierailuun ylellisessä kylpylässä, koko matkasta tulee entistä houkuttelevampi elämys. Mutta mitkä salongit voivat ylpeillä parhaalla palvelulla, ja mikä SPA-paketti meren rannalla tulisi valita? Ensimmäinen ehdotuksemme on kahden yön majoituselämys Santalahti Resortissa Kotkassa. Se on ainutlaatuinen paikka, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden autuaaseen rentoutumiseen. Santalahti Resort tarjoaa mahtavan viikonlopun SPA-elämyksen meren rannalla kahdelle. Santalahti Resort tarjoaa erittäin rentouttavaa ajanviettoa, poreammeessa kylpemistä ja upeat maisemat! Vie esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi hemmottelevaan elämykseen!
Toinen suosittu SPA-elämys verkkosivuillamme on elämysloma Hotel & SPA Resort Järvisydämessä. Vaikka se ei sijaitse suoraan meren rannalla, se sijaitsee valtavan Saimaan rannalla. Järvisydän ei ole sattumalta Suomen suosituimpia SPA-kohteita, vaan sillä on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ylellisen matkailuparatiisin. SPA-elämys sisältää rentoutumista, kolmen ruokalajin menun, buffet-aamiaisen ja paljon muuta. Voitte kumppanisi kanssa yöpyä joko Maisemasviitissä tai Kotasviitissä. Kylpylässä voitte yhdessä nauttia löylyistä, kuumista norppakivistä ja pulahtaa Saimaan raikkaaseen veteen! Katso myös muut kylpylälomat!

Onko meren rannalla sijaitsevassa kylpylässä majoittuminen kallista?


SPA-salongeissa kylpyläpaketit maksavat yleensä noin 100–400 euroa kahdelle henkilölle. Hinta voi nousta riippuen siitä, kuinka paljon sitä laajennetaan ja kuinka monta henkilöä se kattaa. Jokainen näistä elämyksistä on kuitenkin ainutlaatuinen mahdollisuus rentoutua, pitää itsestäsi huolta ja ottaa taukoa arjen tehtävistä. Valikoimamme salongit ovat ihanteellisia paikkoja autuaaseen rentoutumiseen. Rauhoittava ilmapiiri heti astuessasi sisään saa sinut tuntemaan olosi taivaalliseksi. Kannattaa siis ehdottomasti valita lahjakortti yhdelle tai kylpyläpaketti kahdelle meren rannalla. Hinnat ja tarkka tarjonta vaihtelevat, joten jokainen löytää varmasti jotain itselleen.
Elämyspakettimme ovat myös loistava vaihtoehto, esimerkiksi ”Meille kahdelle” -lahjapaketti. Elämysehdotuksia kylpyläkategoriasta on monia, myös meren rannalla toteutettuja. Tämä on hyvä tapa antaa rakkaallesi omaperäinen ja luova lahja, jonka avulla voit löytää aikaa itsellesi. Pakettien avulla voit hyödyntää valitun tarjouksen, ja koko paketti on voimassa jopa 3 vuotta. Tämän ansiosta voit helposti löytää aikaa sen toteuttamiseen. Elämyspaketti ”Meille kahdelle” tarjoaa paljon yhteiseen aikaan tarkoitettuja elämyksiä, joten valinnanvaraa on! Lyhyesti: suosittelemme ainutlaatuista rentoutumista merenrantakylpylässä! Paketti kahdelle tai yhdelle on ihanteellinen lahja itsellesi ja läheisillesi.


SPA-paketti kahdelle meren rannalla - vietäkää yhdessä erityisiä hetkiä!


Etsitkö mielenkiintoista kylpyläpakettia meren rannalta, jonka avulla voit viettää romanttisia hetkiä yhdessä? Tutustu Elämyslahjojen valikoimaan ja valitse elämys, joka yhdistää yöpymisen luksushotellissa ja kylpyläelämyksen. Valittavana on monia erilaisia hotelleja eri paikoissa, joiden avulla voit viettää erityisiä hetkiä sekä Suomessa että naapurimaa Virossa. Löydät Virostakin loistavia ylellisiä kylpylöitä, joissa voit viettää rentouttavaa ja hemmottelevaa aikaa. Elämysten ansiosta voit keskittyä vain itseesi ja viettää aikaasi haluamallasi tavalla. Vierailu meren rannalla on loistava tapa juhlia tärkeää vuosipäivää tai vain rentoutua vapaana viikonloppuna. Älä siis odota enää ja hemmottele itseäsi erityisellä ajalla todella erityisessä paikassa. Unelmiesi toteuttaminen voi olla todella helppoa!