Lahja työkaverille

Lahjat piristävät työpaikan arkea. Etsitpä sitten syntymäpäivälahjaa, läksiäislahjaa tai muuten vain lahjaa työkaverille, Elämyslahjojen valikoimasta löydät takuuvarmasti jokaiseen makuun lahjan josta jää kestävä muisto. Valikoimastamme löytyy edullisia lahjoja pienempään tilaisuuteen, tai ehkäpä annatte porukalla hieman isomman, ja vielä ikimuistoisemman lahjan kuten laskuvarjohypyn? Elämyslahjojen lahjakortti on myös aina toimiva lahja - lahjan saaja pääsee itse valitsemaan onko hänen elämyksensä vauhdikas adrenaliinipiikki, rentouttavaa hemmottelua vai kenties mahtavia makunautintoja.

Selaa kategorioita
Näytetään: 231
Elämyksiä nähty 60 / 231
Mikään ei ole nolompaa kuin antaa epäonnistunut lahja työkaverille! Työkaverin syntymäpäivä on tulossa ja olet jumissa lahjaideoissa, jotka ovat mielestäsi joko liian tylsiä, hauskoja tai erilaisia kuin muiden ideat. Avoimella elämyslahjakortilla et koskaan epäonnistu! Avoin elämyslahjakortti on ihanteellinen vaihtoehto lahjaksi työkaverille. Lahjakortilla työkaverisi saa valita yli 1300 vaihtoehdon joukosta elämyksen, jonka haluaa lahjakortilla päästä kokemaan.

Jos tunnet kollegasi hyvin ja olet täysin varma millaisesta elämyksestä työkaverisi pitäisi, voit myös ostaa elämyksen suoraan. Olemme koonneet tähän kategoriaan lähes 200 työkaverille sopivaa lahjaideaa. Jos tästä kategoriasta ei tunnu löytyvän sopivaa lahjaa työkaverillesi, laajenna hakua myös muihin kategorioihin. Tehohieronta saa stressaantuneen työkaverin rentoutumaan. Huonepakopeli tarjoaa työkaverille pientä jännitystä. Minkä tahansa reaktion toivotkin saavuttavasi, meiltä löytyy hienoja elämyksiä työkaverillesi, olipa kyseessä sitten syntymäpäivälahja, joululahja tai vaikkapa läksiäislahja!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.