Lahja ystävälle

Mitä elämä olisi ilman ystäviä? Ystävä on läsnä ilon ja surun hetkinä ja hän, jos joku, ansaitsee lahjoja! Tästä kategoriasta löydät paljon ihania lahjoja ihanille ystäville!

Selaa kategorioita
Näytetään: 619
Elämyksiä nähty 60 / 619
Viisaat ihmiset ovat todenneet, että ystävät ovat perheenjäseniä, jotka olemme itse valinneet. Olemme keränneet tähän kategoriaan upean kokoelman lahjoja ystäville. Etsitpä ystävällesi sitten syntymäpäivälahjaa, joululahjaa tai vain tapaa osoittaa hänelle kuinka paljon hänestä välität, löydät taatusti valikoimastamme upean lahjan ystävälle. Kolme suosituinta lahjaa ystävälle ovat avoin elämyslahjakortti, tandemhyppy Virossa ja Illallinen pimeässä kahdelle Helsingissä.

Elämyksemme tarjoavat sinulle ja ystävällesi upean mahdollisuuden nauttia yhdessä vietetystä ajasta ja luoda uusia aivan ihania muistoja. Teemaistelussa pääsette nauttimaan huippulaadukkaasta teestä ja tutustumaan teen monipuoliseen makumaailmaan. Viinikurssi taas on hieno lahjaidea viineistä pitävälle ystävälle. Viikonloppuloma kylpylässä rentouttaa ystävää pitkään vielä loman jälkeenkin. Jos ystäväsi kaipaa lahjaksi adrenaliinia, sopisi hänelle erinomaisesti benjihyppy, rallikyyditys tai tuulitunnelilento.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.