Harmonia Keidas

Harmonia Keidas järjestää palauttavia ja kokonaisvaltaisia elämyshoitoja. Harmonia Keidas sijaitsee Kihniön kauniissa Geopark-kohteessa, Pyhäniemessä. Rauhallisen ja kauniin luonnon äärellä stressihormonit muunnetaan lempeästi mielihyvähormoneiksi. Harmonia Keidas antaa mahdollisuuden pysähtyä arjen kiireiden keskellä ja löytämään erilaisia keinoja palautumiseen.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Harmonia Keitaan sydämenasia on kohdata ihmiset läsnäololla ja kiirrettömyydellä. Palveluiden tarkoitus on luoda elämyksellisiä ja palauttavia hetkiä kehon ja mielen äärelle, sekä antaa erilaisia työkaluja elämän poluille. Harmonia Keidas tekeekin enimmäkseen akupistekäsittelyä. Palautumisohjaajan työkaluina käytetään myös erilaisia liike-ja läsnäoloharjoituksia. Harmonia Keitaan Annika Rajala on valmistunut vuonna 2018 Shiatsu-akupainantahoitajaksi sekä vuonna 2020 Palautumisohjaajaksi. Frantsilan opinteiltä on karttunut oivalluksia Kiinalaisen lääketieteen ajattelumaailmasta, kehon ja mielen yhteydestä, kokonaisvaltaisuudesta. Annikalle on tärkeää kohdata kaikki ihmiset aina lämmöllä ja läsnäololla sekä luoda elämyksellisiä hetkiä kehon ja mielen äärelle.

Harmonia Keidas järjestää erilaisia elämyshoitoja ja niistä yksi suosituin elämys on ehdottomasti rauhoittava Shiatsu-akupainantahoito, jossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Kynttilät, musiikki ja kaunis kelomökki luovat tunnelman, jossa voi vain nauttia Hetkestä. Valittavissa on ajallisesti eri pituisia aikoja, joissa erilaiset painallustekniikat, venytykset, sekä hieronta avaavat lihasjännitteitä ja koko kehon virtauksia. Tämän hoitomuodon juuret ulottuvat vanhaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Koko hoito toteutetaan lattiatasossa, patjalla, vaatteiden päältä. Suosittelen asiakasta pukeutumaan mahdollisimman rentoon oloasuun. Elämys sopii kaikille jotka tarvitsevat hetken vain itselleen.

Harmonia Keitaan muita suosittuja elämyksiä ovat Intialainen päähieronta. Tämä äärimmäisen rentouttava ja rauhoittava hierontamenetelmä stimuloi veren- ja lymfakiertoa. Avuksi mm. niska-hartiaseudun vaivoihin, stressiin, silmien- ja päänalueen särkyihin, unettomuuteen, sekä jopa korvien soimiseen. Hoito toteutetaan vaatteiden päältä asiakkaan istuessa tuolilla. Elämys on myös muokattavissa hyvin helläksi hieronnaksi, mahdollisten terveysongelmien tähden, esim.syöpä, epilepsia. Hoitoja tehdessä käytän aina hengityssuojainta, käsineitä ja desinfiointiainetta. Elämys sopii lähes kaikille rentoutusta kaipaaville henkilöille, niin miehille kuin naisillekin.

Harmonia Keidas järjestää myös elämyshoitoja ulkona sään niin salliessa. Tämä luonnon äärellä toteutettava intialainen päähieronta antaa kokijalleen kaikkia aisteja stimuloivan kokemuksen. Intialainen päähieronta on erittäin nautinnollinen kokemus, johon luonto tuo oman mausteensa. Puhtaan ja kauniin luonnon keskellä lahjan saaja rentoutuu entisestään kuunnellessaan lintujen ääniä ja veden liplatusta. Intialainen päähieronta on äärimmäisen rentouttava ja rauhoittava hierontamenetelmä, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Intialaisesta päähieronnasta on apua esimerkiksi niska-hartiaseudun vaivoihin, stressiin, silmien ja pään alueen särkyihin, unen laatuun sekä jopa korvien soimiseen. Harmoniahoito sopii lahjaksi lähes kaikille rentoutusta kaipaaville ja luonnon rauhasta nauttiville henkilöille, niin miehille kuin naisillekin.