Holoverse

Holoverse on uusi huipputekninen koko perheen viihdekeskus, jossa pelien sisältö koostuu valoilla tehdyistä hologrammeista. Holoversen jännittävä viihdekeskus sijaitsee Espoossa, kauppakeskus Iso Omenan toisessa kerroksessa. Hologrammit ovat yleisesti tuttuja kaikille elokuvista, kuten Star Wars ja Star Trek. Holoversen hologrammit näyttävät hyvin todellisilta ja kiinteiltä, mutta ne on oikeasti tehty valosta.

Holoversen suosittuja elämyksiä ovat seikkailut dinosauruksien maailmassa. Todellisilta näyttävät dinosaurukset tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle. Seikkaluissa voidaan valita eri teemoja ja niistä löytyy mm. Apatosauruksen ruokkimista, Pteranodonien kanssa lentämistä ja vaikka mitä.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Urheilusta kiinnostuneille Holoverse järjestää ainutlaatuisia Holosports elämyksiä. Näissä elämyksissä päästään kilpailemaan seitsemässä eri holografisessa urheilutapahtumassa. Miltä kuulostaisi jousiammunta tai pikajuoksu? Urheilulajeja on useita erilaisia ja niissä kilpaillaan yleisesti joukkueina.

Vedenalaisen maailman elämyksenä Holoverse tarjoaa hologrammi-akvaarion koko perheelle. Hämmästyttävässä ja vetovoimaisessa elämyksessä sinua ja perhettäsi ympäröivät holografisista valoista tehdyt merieläimet.

Holoversen yksi elämys kestää noin 30 minuuttia ja tarjolla on useita vaihtoehtoja jokaiselle. Elämykset sopivat niin yksittäiselle kuin isommalle porukalle. Holoversen upeat elämykset sopivat erityisesti perheille, kaveriporukoille, osaksi polttareita tai vaikkapa ohjelmanumeroksi synttäreille. Elämykset ovat myös loistava valinta yrityksien hyvinvointi päiviä varten.