WILD EVENTS OY

Wild Events järjestää yksilöllisiä ohjelmapalveluita ja matkoja Leville. Lähes 20 vuotta toiminut Wild Events on räätälöinyt matkapalveluita jo yli tuhannelle asiakasryhmälle. Wild Eventsin kaikki varaukset ja kuljetukset toteutetaan aina toiveiden mukaisesti kaikkiin aktiviteetteihin, ravintoloihin ja palveluihin koko matkan ajan.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Parasta palvelua tarpeidesi mukaan räätälöitynä

Wild Events palvelukonseptin idea on, että kaikki saavat kokonaisvaltaisesti parasta laatua ja palvelua vuorokauden ympäri. Kokonaisvaltaisten palveluiden tarkoituksena on, että matkallelähtijän puolesta voidaan hoitaa kaikki varaukset koskien majoituksia, ruokailuja, aktiviteetteja sekä kuljetuksia. Lisäksi tarvittaessa VIP-tason sisäänpääsyt ravintoloihin, konsertteihin ja muihin aktiviteetteihin - parhaille istumapaikoille ja vieläpä ilman jonotusta! Kaikki aktiviteetit järjestään yksityisesti ja suoraan ryhmäkoon mukaan. Henkilökohtaisesti räätälöity palvelu nostaa elämyksen aivan uudelle tasolle, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lomastasi ja antaa Wild Events Oy:n huolehtia lopusta.

Ota ilo irti Suomen kauneimmista maisemista

Kotimaan matkailua voi nauttia Wild Eventsin mukaan parhaimmillaan ruskan värjäämissä maisemissa. Matkojen aikana voi nauttia lapin ainutlaatuisesta luonnosta sekä harrastaa monipuolisesti eri aktiviteetteja. Wild Eventsin järjestämiä aktiviteetti -palveluita ovat mm. vaellus- ja pyöräretket tuntureissa, golfin pelaaminen suomen pohjoisimmalla golfkentällä, rentoutumista kylpylässä tai savusaunassa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rentouttava päivä sähköpyörän selässä yksin tai ystävien kanssa? Pyörän saat toimitettuna vaikka lomamökin pihaan, ja voit lähteä suoraan seikkailuun! Sähköpyöräily soveltuu monelle, ja palvelu sisältää ohjeistuksen pyörän käyttöön, joten tätä lajia voit huoletta kokeilla ilman aikaisempaa kokemustakin. Sähkömoottori tekee polkemisesta kevyempää, ja pyörät sopivatkin siksi myös moneen kuntotasoon. Pääset nauttimaan Levin henkeäsalpaavan upeista maisemista täysin omilla ehdoillasi! Talviaikaan Wild Events Oy:n aktiviteeteista löytyy mm. monipuoliset spa-hoidot, huskysafarit ja vauhdikkaat jääkarting ajot. Levin talvimaisemat eivät jätä ketään kylmäksi, ja yhteiset aktiviteetit tekevät talvilomasta ikimuistoisen seikkailun.

Elämyksiä vuoden ympäri

Wild Events tarjoaa monipuolisia elämyksiä jokaiseen vuodenaikaan. Levi on upea matkakohde milloin tahansa, ja tekemistä löytyy varmasti. Talvella ehdoton suosikki on icekarting, jossa on taatusti tarpeeksi vauhtia ja jännitystä. Täyden palvelun elämyksiin sisältyvät varusteet ja kattava ohjeistus asiantuntevilta oppailta. Jääkartingia voi harrastaa pienemmällä tai isommalla porukalla, tai järjestää vaikka leikkimielisen kilpailun perheen tai ystävien kesken! Jääkarting sopii kaikille yli 140 cm pitkille.

Varaa oma seikkailusi!

Lähde seikkailuun Levin upeisiin maisemiin ja anna Wild Events Oy:n tehdä lomastasi ikimuistoinen elämys. Kokeile maastopyöräilyä sähköpyörällä tai jääkartingia kauniissa talvimaisemissa yksin tai yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Nämä elämykset sopivat erinomaisesti myös vaikka synttärijuhlien kohokodaksi, ja vauhdikas päivä jää varmasti lämmittämään muistojasi pitkäksi aikaa. Wild Events Oy:lta varaat parhaat aktiviteetit ensiluokkaisella palvelulla. Tämä on kotimaanmatkailua parhaimmillaan!