WILD EVENTS OY

Wild Events järjestää yksilöllisiä ohjelmapalveluita ja matkoja Leville. Lähes 20 vuotta toiminut Wild Events on räätälöinyt matkapalveluita jo yli tuhannelle asiakasryhmälle. Wild Events palvelukonsepti on se että kaikki saavat kokonaisvaltaisesti parasta laatua ja palvelua vuorokauden ympäri. Kokonaisvaltaisten palveluiden tarkoituksena on että matkalle lähtijän puolesta voidaan hoitaa kaikki varaukset koskien majoituksia, ruokailuja, aktiviteetteja sekä kuljetuksia. Lisäksi tarvittaessa VIP-tason sisäänpääsyt ravintoloihin, konsertteihin ja muihin aktiviteetteihin - parhaille istumapaikoille ja vieläpä ilman jonotusta!

Kotimaan matkailua voi nauttia Wild Eventsin mukaan parhaimmillaan ruskan värjäämissä maisemissa. Matkojen aikana voi nauttia lapin ainutlaatuisesta luonnosta sekä harrastaa monipuolisesti eri aktiviteetteja.

Wild Eventsin järjestämiä aktiviteetti -palveluita ovat mm. vaellus- ja pyöräretket tuntureissa, golfin pelaaminen suomen pohjoisimmalla golfkentällä, rentoutumista kylpylässä tai savusaunassa. Talviaikaan aktiviteeteista löytyy mm. monipuoliset spa-hoidot, huskysafarit ja vauhdikkaat jääkarting ajot. Kaikki aktiviteetit järjestään yksityisesti ja suoraan ryhmäkoon mukaan.

Wild Events järjestää myös valmiita pakettimatkoja, joista uutuuksena on Ruskapaketti 2020. Paketti sisältää noudon lentokentältä, josta matkustajat kuljetetaan majoituspaikkaan. Majoittuminen tapahtuu täysin uudessa Levi Black hotellissa. Käytössä on huoneiston lisäksi saunatilat ja ulkoporeammeet, joissa voi rentoutua päivän ulkoilun jälkeen.

Wild Eventsin kaikki varaukset ja kuljetukset toteutetaan aina toiveiden mukaisesti kaikkiin aktiviteetteihin, ravintoloihin ja palveluihin koko matkan ajan.
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.