Otsikko

Mitä lahjaksi naiselle:
naisen näkökulma

Katso ElämysLahjojen lahjat naiselle

Naiselle lahjan ostaminen saattaa etenkin miehenpuolikkaille tuottaa välillä vaikeuksia. Mitä ostaa ihmiselle, jolla jo on kaikkea? Uskaltaako sitä korua valita, jollei se rouva kuitenkaan tykkää? Miten onnistuu yllättämään, kun perinteiset suklaat, kukat ja hajuvedet on jo käytetty? Näiden kysymysten parissa ainakin oma poikaystäväni tuskailee aina synttäreiden ja joulun aikaan.

Tärkeintähän on aina ele. Muttei yhtään haittaa, jos sitä elettä on hieman ajateltu. Moni nainen arvostaa romanttisia yllätyksiä. Itse ainakin liikuttuisin esimerkiksi Tallink Spa-romantiikkapaketista. Hektisen arjen keskellä on välillä vaikea löytää yhteistä laatuaikaa. Yhdessä jaetut kokemukset ovat lahjoista ikimuistoisimpia. Rentoutuminen hieronnan, hyvän ruuan ja kylpylästä nauttimisen merkeissä olisi siis täydellinen yhteinen miniloma kiireen keskelle.

Jos ei aika riitä Tallinnaan asti, löytyy ihania hemmottelupaketteja naiselle lähempääkin. Kuka kieltäytyisi ylellisestä 1,5 tunnin suklaahieronnasta? Tai heleyttävästä kultakasvohoidosta? Suurin osa naisista nauttii vastaavanlaisista hemmotteluhoidoista, jotka tuovat pientä luksusta elämään.

Mikäli ei ole ihan varma lahjansaajan mieltymyksistä, on ElämysLahjojen erilaiset elämyspaketit tai avoin lahjakortti oiva vaihtoehto. Näin lahjansaaja voi itse valita juuri mieleisensä elämyksen. Valikoimasta löytyy kaikkea niin nautiskelijoille kuin adrenaliinin hakuisillekin. Aineettomalla lahjalla annat lahjansaajalle ikimuistoisia kokemuksia, rentoutumisen hetkiä ja omaperäisiä elämyksiä. 

Vilma
Markkinointiassistentti
ElämysLahjat.fi