Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hämeen järviylänkölento

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hämeen järviylänkölento

Räyskälä
1 henkilöä

140 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
140 €

Hämeen järviylänkölento

Anna läheisellesi lahjaksi aito ilmailuelämys ja mahdollisuus nähdä unohtumattomat hämäläiset järvimaisemat nousemalla korkeuksiin Räyskälän ilmailukeskuksesta käsin. Tälle pienkonelennolle mahtuu pilotin lisäksi kolme matkustajaa, joten voitte suunnata sukulaisten tai kavereiden kanssa yksityiselle lennolle huikeissa maisemissa.

Hämeen järviylänkö on useiden vesistöjen, soiden ja metsien muodostama kokonaisuus, joka on syntynyt jääkauden jälkeen. Lennolla näet mm. Kaartjärven, Melkuttimen, Kerityn ja Punelian tarjoamat ylväät maisemat lintuperspektiivistä. Tätä on Pohjolan luonto kauneimmillaan.

MItä elämyslahja sisältää?

Elämys sisältää lennätyksen yhdelle osallistujalle Räyskälän ilmailukeskuksesta. Lentoaika on noin 20 minuuttia. Useammalle henkilölle elämys on mahdollista varata tilaamalla lahjakortteja osallistujien mukainen määrä.

Lennot lennetään Nordic Avian Cessna 182Q -lentokoneella. Ylätasokoneesta maisemat nähdään esteettä kaikilta kolmelta matkustajapaikalta.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämyslahja on varma valinta kaikille lentämisestä kiinnostuneille läheisille. Lennätys Hämeen luonnonmaisemissa on unohtumaton elämys ja loistava yllätysidea polttareihin. Koneeseen mahtuu mukaan kolme henkilöä kerrallaan, joten voit jakaa ainutlaatuisen kokemuksen ystävien ja läheisten kesken omassa rauhassa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Räyskälä

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

Lentoaika noin 20 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säävaatimuksena on poutapäivä. Jos sää estää lennon, siirretään se toiseen ajankohtaan.

Lisätiedot

Koneeseen mahtuu enintään kolme matkustajaa. Voit varata 1–3 paikkaa varaustilanteen mukaan. Tämä lahjakortti on yhdelle henkilölle.

Lennätystoimiluvan numero: FI.AOC.044Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.