Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ylellinen Salt And Champagne -paketti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ylellinen Salt And Champagne -paketti

Helsinki
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

Suolahoitoa ja samppanjaa

Suolahuonehoidon terveysvaikutukset ulottuvat hengitystieoireiden hoidosta aina ihosairauksien hoitamiseen asti. Tutkittua ja koettua hyötyä suolahuonehoidosta löytyy muun muassa astman, allergian, homesairauden, atooppisen ihon ja psoriasiksen hoitomuotona. Suolahonehoidon on havaittu vahvistavan myös immuunijärjestelmää sekä rentouttavan ja parantavan yöunenlaatua.

Terveysvaikutuksien rinnalla elämyksen saaja pääsee nauttimaan ylellisistä tiloista, joissa voi antaa itselleen luvan irtautua arjesta, pysähtyä ja palautua taas täysiin sielun ja ruumiin voimiin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tällä elämyslahjalla tarjoat läheisellesi 40 minuutin mittaisen suolahuonehoidon huoneessa, joka on vuorattu kokonaan vuorisuolalla. Lattialla on senttien kerros irtosuolaa, johon on hyvä upottaa jalkansa.

Hoitoon valmistautuessa menee alkuun hieman aikaa, joten ensikertalaisen on hyvä saapua paikalle noin 15 minuuttia ennen hoidon alkua. Halukkaille on tarjolla myös myös tossut, kylpytakki ja suojamyssy hoidon ajaksi. Hoidon jälkeen lahja sisältää lasin Ruinart Brut -samppanjaa, sekä lähdevettä, luomulaatuista kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Suolahoito soveltuu kaikille yli 18-vuotiaille ihon ja hengitysteiden hyvinvoinnista välittäville läheisille. Erityistä hyötyä hoidosta saavat astmaatikot, homesairastuneet, allergikot ja iho-ongelmaiset. Suola hoitaa ja ylläpitää hengitysteiden hyvinvointia, ja erityistä hyötyä hoidosta saavat äänenkäytönammattilaiset, kuten laulajat, näyttelijät, opettajat, luennoitsijat ja valmentajat.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.