Metropol Spa Hotel

Kylpylähotelli Metropol Spa sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa, vain muutaman askeleen päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Hotellin toisessa kerroksessa palvelee spa ja wellness -alue, joka on asiakkaiden käytössä seitsemän päivää viikossa. Kylpylässä pääsee rentoutumaan erilaisissa saunoissa, porealtaissa tai uima-altaassa. Wellness-alueella voi rentoutua erilaisten hieronta- ja kauneushoitojen parissa. Metropol Span yhteydessä palvelee kaksi ravintolaa, Nomad ja Urban.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Metropol Spa Hotel sijaitsee Rotermannin korttelissa, lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, satamasta ja ydinkeskustan palveluista. Kylpylähotellin lähistöltä löytyy hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon kahviloita ja ravintoloita. Uudehko ja urbaani kylpylähotelli vastaa vaativammankin asiakkaan odotuksiin ja sopii myös aikuisempaan makuun. Metropol Spa Hotel ottaa vieraita vastaan 137 mukavaan huoneeseensa. Valittavissa on seuraavat huoneluokat: comfort, superior, double de lux, junior-sviitti ja sviitti.

Keskellä Tallinnan vilkasta kaupunkielämää on mahdollisuus täydelliseen rentoutumiseen, sillä Metropol Spa tarjoaa mahdollisuuden ajan pysäyttämiseen, lepoon ja omaan aikaan. Metropol Span kylpylästä löytyy neljä erilaista saunaa, neljä poreallasta ja uima-allas. Kylpylän neljä erilaista saunaa ovat suomalainen sauna, aromisauna, höyrysauna ja suola-höyrysauna. Wellness-alueella voi rentoutua erilaisten kauneus- ja rentoutushoitojen parissa. Miellyttävä musiikki, huolella valitut laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat täyden rentoutumisen. Kylpylähotelli Metropol Span asiakkaat pääsevät ilmaiseksi myös hotellin modernille ja hyvin varustetulle kuntosalille, joten tekemistä riittää vaikka pidemmällekin lomalle.

Ravintola ja aulabaari Nomad palvelee Metropol Span ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoilee erilaisia makuelämyksiä moderneilla vivahteilla sekä myös hotellin aamiaisen. Nomad on luonteeltaan hyvin tyylikäs ja lämminhenkinen ravintola. Toinen hotellin ravintoloista on ilmapiiriltään hyvin urbaani ja suurkaupunkimainen. Urban on paikka, johon voi sopia illallistapaamisia ja jossa voi nauttia hyvästä seurasta ja rentoutua kiehtovien juomien äärellä.