Ravintola Vintillä

Ravintola Vintillä on porvoolaisten olohuone. Rento ruokaravintola palvelee Porvoon Huhtisissa, osoitteessa Kesätuulentie 2. Ravintola Vintillä kuvaa ruokaideologiansa perustuvan makuelämyksiin, tuoreisiin raaka-aineisiin sekä maailman keittiöiden yhteen saattamiseen. Ravintolan keittiömestari onkin käynyt hankkimassa inspiraatiota aina Uudessa-Seelannissa asti. Ruokalistalta löytyy niin artesaanilankkupizzoja kuin myös pieniä tapas-annoksia. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Porvoon mielenkiintoisimman illalliselämyksen, pimeän illallisen, jota ravintola Vintillä järjestää.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Porvoossa palvelevan ravintola Vintin ruokalistaa muokataan aina sesonkien mukaan. Ruokalistan keskiössä ovat artesaanilankkupizzat, joiden makumaailman luomisesta on vastannut keittiömestari Erno Ahonen. Erno Ahonen on hankkinut osaamista niin maapallon toiselta puolelta aina Uudesta-Seelannista asti kuin myös läheltä Suomen arktisesta Lapista. Pitsojen lisäksi ravintola Vintillä tarjoilee tapas-tyylisesti tarjoiltavia pienempiä annoksia, joita voi jakaa seurueen kesken hyviä juomia ja jälkiruokia unohtamatta.

Elämyslahjat järjestää suosittua illallinen pimeässä -elämystä yhteistyössä ravintola Vintin kanssa. Elämyksen aikana tarjoillaan kolmen ruokalajin yllätysmenu pilkkopimeällä ravintola Vintillä. Jos etsit vaihtelua perinteiselle ravintolaillalliselle Porvoossa tai lähialueella, valitse illallinen pimeässä. Tervetuloa nauttimaan makuelämyksistä ja pimeästä illallisesta Vintille!