Seikkailuviikari Oy

Seikkailuviikari on vuonna 2007 perustettu ohjelmapalveluyritys, jonka toiminta-alueita ovat Kymijoki, Verla, Repovesi sekä Vuohijärvi. Suosittuihin palveluihin kuuluvat mm. erilaiset ja monipuoliset aktiviteetit kuten esim. melonta, vaellukset, moottoriurheilu, retkiluistelu sekä luonnon omat vuoristoradat koskenlaskussa.

Seikkailuviikari tarjoaa Kymijoella monipuolisten harrasteiden toteuttamisen. Kymijoen vapaat kosket ja vuolaana virtaava vesi antaa täydellisen mahdollisuuden mm. koski- ja retkimelontaan. Lisäksi Kymijoella on mahdollista Seikkailuviikarin palveluiden avulla harrastaa ainutlaatuista koskiuintia.

Kuusaanlampi, Kymijoen lähellä mahdollistaa talviaikaan loistavan mahdollisuuden nauttia jääurheilusta. Aktiviteetteina on mm. jääradalle rakennettu moottorirata sekä erilaiset retkiluisteluradat.

Repoveden kansallispuistossa voi Seikkailuviikarin kautta harrastaa kiipeilyä, melontaa vaellusta ja talviaikaan lumikenkä vaellusta. Repovedellä on myös suosittuja saunallisia mökkejä, jotka sopivat hyvin kun halutaan viettää enemmän aikaa kansallispuistossa.

Seikkailuviikari järjestää Repoveden ja Kymijoen lisäksi erilaisia seikkailullisia aktiviteetteja myös muualle. Aktiviteetteihin kuuluu mm. jousiammunnat, korikiipeilyt ja kalliolta laskeutumiset.

Lisäksi Seikkailuviikari järjestää 3-5 vuorokauden pituisia leirikouluja. Leirintä ohjelmiin sisältyy mm. patikointiretkiä, melontaretkiä sekä tutustumisia eri paikkoihin, kuten esim. suurpetokeskukseen. Ohjelmien sisällöt ja mahdollisuudet eri aktiviteeteille vaihtelevat paikkakuntien mukaan.

Talviaikaan erilaisiin tapahtumiin on mahdollista saada mm. rekiajeluja moottorikelkan tai mönkijän vetämänä. Seikkailuviikarin lisäpalveluihin kuuluu myös valokuvaukset, jolla saadaan tapahtumat ikuistettua.

Seikkailuviikari on Metsähallituksen vastuullinen sopimusyritys Repoveden, Valkmusan, Nuuksion ja Oulangan kansallispuistoissa. Sopimusyrittäjänä SeikkailuviiKari on sitoutunut kestävän matkailun periaatteisiin.
Selaa kategorioita

Kohti koskea

Seikkailuviikari on yritys, joka on syntynyt rakkaudesta luontoa kohtaan. Yrittäjät ovat kokeineita konkareita niin luonnon kuin ihmistenkin suhteen. Yritys toimii ympäri Suomea erilaisissa kohteissa, kuten joissa, koskissa ja kansallispuistoissa. Seikkailuviikari tarjoaa sinulle niin vesiurheilua koskissa, kuin muitakin lajeja kansallispuistoissa, kuten vuorikiipeilyä ja jousiammuntaa. Elämyksiä toteutetaan ympäri vuoden ja mahdollisuuksia on rajattomasti säästä tai vuodenajasta riippumatta. Olet sitten kokenut luonnossa liikkuja tai aloittelija, Seikkailuviikari on paikka sinulle, jos haluat kokeilla, mitä kaikkea on mahdollista harrastaa luonnossa! Ammattitaitoiset yrittäjät, jotka ovat toimineet vuodesta 2007 pitävät sinusta huolen ja varmistavat sinulle unohtumattoman päivän Suomen kauniissa luonnossa!

Luonnon oma vuoristorata

Ota ystäväsi mukaan ja lähde kohti luonnon omaa Linnanmäkeä, nimittäin Etelä-Suomen parasta koskenlasku reittiä, joka kulkee Ahvenkoskelta kohti Pernioonkoskea. Mahtuupa matkanvarrelle myös Kultaankoski, jonka maltillisemmat virrat mahdollistavat koskipulahduksen. Koskimelonta soveltuu kaikille uimataitoisille, joilta löytyy seikkailunhalua! Retki alkaa ravintola Bark’ista, jossa koskenlaskijat toivotetaan tervetulleeksi ja juodaan kahvit. Kahvittelun jälkeen lähdetään koskelle ja melonnan jälkeen retkikunta palaa kohti ravintolaa yhteiskuljetuksella. Itse melonta kestää noin kaksi tuntia ja koko tapahtuma neljä tuntia. Tapahtuman aikana ryhmä pääsee niin haastamaan itseään, kuin viettämään laatuaikaa yhdessä. Yhteen kanoottiin tarvitaan neljästä kuuteen henkilöä ja lahjakortti kattaa kuuden henkilön seikkailun.

Suomen luonto

Seikkailuviikari järjestää luontoaiheisia elämyksiä ympäri Suomen. Tarjolla on kokemuksia vesillä, maalla ja jopa vuorien korkeuksissa. Vesillä on mahdollista harrastaa vauhdikasta koskenlaskua tai rauhallisempaa melontaa. Maalla puolestaan harjoitellaan jousiammuntaa. Jos et pelkää korkeita paikkoja, sinun on mahdollista päästä kokeilemaan köysilaskeutumista vuorelta. Yrittäjien ammattitaito varmistaa, että kaikki tämä tapahtuu turvallisesti asiakkaan ehdoilla!

Mahdollisuuksien päivä

Tule ja koe Suomen luonto liikunnan parissa ystäviesi kanssa. Seikkailuviikari järjestää ainutlaatuisia elämyksiä kaikille luontoa rakastaville ihmisille. Koskenlasku on erinomainen tapa viettää päivä ystävien kanssa kauniissa koski maisemassa, jonka muistaa vielä pitkään. Vaikka et olisikaan vauhdikkaan koskenlaskun ystävä, Seikkailuviikarilta löytyy myös rauhallisempaan makuun erilaisia elämyksiä. Tartu mahdollisuuteen ja nää Suomen luonto täysin uudella tavalla!