SEIKKAILUVIIKARI OY

Seikkailuviikari on vuonna 2007 perustettu ohjelmapalveluyritys, jonka toiminta-alueita ovat Kymijoki, Verla, Repovesi sekä Vuohijärvi. Suosittuihin palveluihin kuuluvat mm. erilaiset ja monipuoliset aktiviteetit kuten esim. melonta, vaellukset, moottoriurheilu, retkiluistelu sekä luonnon omat vuoristoradat koskenlaskussa.

Seikkailuviikari tarjoaa Kymijoella monipuolisten harrasteiden toteuttamisen. Kymijoen vapaat kosket ja vuolaana virtaava vesi antaa täydellisen mahdollisuuden mm. koski- ja retkimelontaan. Lisäksi Kymijoella on mahdollista Seikkailuviikarin palveluiden avulla harrastaa ainutlaatuista koskiuintia.

Kuusaanlampi, Kymijoen lähellä mahdollistaa talviaikaan loistavan mahdollisuuden nauttia jääurheilusta. Aktiviteetteina on mm. jääradalle rakennettu moottorirata sekä erilaiset retkiluisteluradat.

Repoveden kansallispuistossa voi Seikkailuviikarin kautta harrastaa kiipeilyä, melontaa vaellusta ja talviaikaan lumikenkä vaellusta. Repovedellä on myös suosittuja saunallisia mökkejä, jotka sopivat hyvin kun halutaan viettää enemmän aikaa kansallispuistossa.

Seikkailuviikari järjestää Repoveden ja Kymijoen lisäksi erilaisia seikkailullisia aktiviteetteja myös muualle. Aktiviteetteihin kuuluu mm. jousiammunnat, korikiipeilyt ja kalliolta laskeutumiset.

Lisäksi Seikkailuviikari järjestää 3-5 vuorokauden pituisia leirikouluja. Leirintä ohjelmiin sisältyy mm. patikointiretkiä, melontaretkiä sekä tutustumisia eri paikkoihin, kuten esim. suurpetokeskukseen. Ohjelmien sisällöt ja mahdollisuudet eri aktiviteeteille vaihtelevat paikkakuntien mukaan.

Talviaikaan erilaisiin tapahtumiin on mahdollista saada mm. rekiajeluja moottorikelkan tai mönkijän vetämänä. Seikkailuviikarin lisäpalveluihin kuuluu myös valokuvaukset, jolla saadaan tapahtumat ikuistettua.

Seikkailuviikari on Metsähallituksen vastuullinen sopimusyritys Repoveden, Valkmusan, Nuuksion ja Oulangan kansallispuistoissa. Sopimusyrittäjänä SeikkailuviiKari on sitoutunut kestävän matkailun periaatteisiin.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.