Sunlines

Sunlines tarjoaa Tallinnan edustalla ensimmäisen luokan illallisristeilyjä sekä monipuolisia elämysristeilyjä Naissaarelle. Lähdöt yleisesti lentosatamasta Viron merimuseon läheltä. Sunlinesin mukaan Tallinna on vanha ja arvokas satamakaupunki, jossa on todella kauniita torneja ja mielenkiintoinen historia. Sunlines onkin tehnyt matkaajia varten Tallinnanlahden merihistoriasta tietokartan, josta saa matkan aikana paljon mielenkiintoisia tietoja. Sunlines kutsuu myös kaikki merimatkan aikana tutustumaan komentosiltaan, joka on risteilyn aikana avattu vieraille ja jossa voi ottaa muistokuvan ruorin ääressä. Laivalla toimii emäntänä Ave ja kipparina Herkki Haldre.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Sunlines tarjoaa erilaisia elämyksiä ja yksi suosituin on elämysristely Naissaarelle. Suomenlahdella Tallinnan edustalla sijaitseva Naissaari on ollut tärkeä merenkulkupiste jo 1200-luvulta lähtien. Eri hallitsijat ovat rakentaneet sinne linnoituksia ja saari on toiminut myös Neuvostoliiton sotilastukikohtana. Nykyisin Naissaaressa sijaitsee Viron pieni “Angkor Wat” maalauksellisine ja suurine linnoituksen raunioineen, jotka ovat kasvittuneet ja värittäneet ihmisen muokkaamaa maisemaa taas luonnollisempaan sävyyn.

Naissaaren majakan huipulta avautuvat lumoavat näköalat. Raunioalue sijaitsee 7 kilometrin päässä Tallinnan satamasta ja paikalle kuljetaan sotilasmaasturilla. Kaikkiaan noin 3,5 tuntia kestävä elämyskierros sisältää mm. majakkavierailun, kävelyn Naissaaren metsien läpi mysteerisille linnoituksille, buffet lounaan sekä paljon muuta. Elämys sopii henkilöille, jotka arvostavat kauniita ja historiallisia maisemia. Koko päivän kestävä elämys on omiaan Tallinnan, Viron ja Neuvostoliiton historiasta kiinnostuneille läheisille, jotka kaipaavat seikkailua Suomenlahden toisella puolella.

Sunlines tarjoaa elämyksinä myös illallisristeilyjä Tallinnan rannikolla. Illallisristeilyt ensimmäisen luokan loungessa ovat erinomainen tapa nauttia Tallinnan nähtävyyksistä. Ristely tarjoaa palan Tallinnan merihistoriasta, jossa näet historiallista rannikkoa sekä hienot risteilyalukset satamassa. Aluksen kapteenin silta on avoinna vieraille ja upeita kuvia voi ottaa risteilyn aikana myös ruorin kanssa. Laivaretki Tallinnan edustalla seuraa rannikkoa, lähtö ja paluu Lentosatamaan. Kaksi tuntia kestävä illallisristeily tarjoaa merihistorian lisäksi upeiden maisemien ihailua sekä Tallinnanlahden kuvitetun kartan kuvauksineen. Lisäksi elämykseen kuuluu illallinen laivan seisovassa pöydässä sekä alkoholittomat ruokajuomat. Elämys sopii kaikille hyvän ruoan ja merimatkailun ystäville. Sopii mahtavasti lahjaksi kavereille tai pariskunnille, jotka ovat jo muutenkin suuntaamassa Tallinnaan kesällä.