Taiga Chocolate

Taiga Chocolate valmistaa palkittuja käsintehtyjä premium-makuelämyksiä puhtaista kotimaisista marjoista ja uniikeista ainesosista – onnellista energiaa Suomesta! Taiga Chocolatelta löytyy niin maitosuklaita kuin tummiakin suklaita. Taigan suklaakokoelmaan kuuluvat esimerkiksi kala-, pororouhe- ja sirkkasuklaa. Valikoimaan kuuluu myös erilaisia marjasuklaita, esimerkiksi villimustikka, puolukka ja tyrni. Taiga Chocolate juhlii kotimaisen luonnon monimuotoisuutta ja puhtautta. kestävyys, laatu ja kotimainen luonto edellä. Kaikki ainesosat tulevat suomalaisilta pientuottajilta. Taigan suklaat vievät suklaanautiskelijat elämänsä parhaalle makumatkalle läpi Lapin tuntureiden ja metsien. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Taigan suklaaelämyksen.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Taiga Chocolate valmistaa ensiluokkaisia käsintehtyjä suklaita, kotimaisten metsien raaka-aineita hyödyntäen ja villeimpiä suklaainnovaatioita luoden. Taiga Chocolate perustettiin Vaasassa vuonna 2018. Taiga Chocolaten tarina alkoi viiden naisen intohimosta viedä kotimaisen luonnon ilosanomaa maailmalle käsintehtyjen laatusuklaiden muodossa. Suklaan ystävinä naisten missio on alusta asti ollut lisätä onnellisuutta maailmaan suklaapala kerrallaan. Suklaan tuoma onnellisuus ei ole vain tyhjiä lupauksia, sillä Taiga Chocolaten palkittu tumma suklaa todella sisältää hyvinvointia edistäviä antioksidanttisia flavonoideja ja seratoniinin esiastetta tryptofaania, joka tunnetaan myös nimellä onnellisuushormoni. Puhtaasta ja koskemattomasta pohjoisesta luonnosta tulevat marjat säilyttävät puolestaan pakastekuivausprosessissa peräti 97 % vitamiineista, joten Taiga Chocolaten suklaat ovat todellista superruokaa niin keholle kuin myös mielelle. Kaikki Taiga Chocolaten suklaiden raaka-aineet tulevat suomalaisilta pientoimijoilta aina eteläisestä Suomesta Lappiin saakka.

Taiga Chocolate on saanut palkintoja globaaleilla markkinoilla. Taiga Chocolaten arvoja ovat vastuullisuus, kestävä kehitys ja rakkaus luontoa kohtaan. Kantavina voimina toimivat myös villi luovuus, innovatiivisuus ja loputon rohkeus luoda ennenkuulumattomia makuelämyksiä seikkailullisille sieluille. Taiga Chocolate edustaa puhtautta, tukee pien- ja lähituottajia ja tarjoaa ensiluokkaisia ja laadukkaita käsintehtyjä makuelämyksiä, rohkeutta ja herkkyyttä unohtamatta. Kaikissa Taiga Chocolaten tuotteissa yhdistyvät jollain tapaa arktisen luonnon monimuotoisuus, puhtaus ja koskemattomuus. Uniikit pakkaukset taas tuovat esille suomalaista designajattelua. Tämä tekeekin Taiga Chocolatesta erinomaisen lahjaidean joko itselle tai läheiselle.