Teamo Hyvinvointipalvelut

Teamo Hyvinvointipalvelut tarjoaa naisille erikoistuneita elämyksellisiä hierontapalveluita Helsingin Munkkiniemessä. Teamo on lämminhenkinen ja viihtyisä naisten hyvinvointihoitoihin erikoistunut hoitola hyvien kulkuyhteyksien varrella Munkkiniemessä. Teamo Hyvinvointipalvelut tarjoaa hyvää oloa, terveyttä tukevia, rentouttavia ja hoitavia hierontahoitoja. Ammattitaidolla myös raskausajan hoidot. Teamo Hyvinvointipalvelut tarjoaa paikan, jossa voi päästää irti arjen kiireistä ja keskittyä kerrankin vain omaan hyvään oloon.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Teamo Hyvinvointipalvelut tarjoaa ihanat hierontahoidot ihanille naisille. Rentouttava hieronta lievittää erilaisia lihaksien jännitystiloja, kireyttä ja lihaskipuja. Säännöllinen lihashuolto antaa elinvoimaa arkeesi. Jaksat enemmän ja nukut paremmin. Sinä olet elämäsi tärkein, pidä itsestäsi huolta! Iloa ja hyvää oloa arkeesi antavat Teamon laadukkaat hierontahoidot.

Kaikki Teamon hoidot ovat kehon ja mielen hyvinvointia tukevia hoitoja ja sopivat kaikille terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtiville naisille Hoidon aikana voi keskustella tärkeistä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, nauttia vain hiljaisuudesta tai kuunnella rauhallista musiikkia. Teamo Hyvinvointipalvelut käyttää kaikissa hierontahoidoissa myös herkälle iholle sopivia korkealaatuisia luomuhierontaöljyjä.

Teamo Hyvinvointipalvelu tarjoaa myös kokonaisvaltaista Life for Woman rentoutushoitoa, jonka aikana hoidettava voi keskittyä vain omaan itseensä ja vaipua hyviin ajatuksiin rauhallisessa ympäristössä miellyttävän musiikin soidessa. Rentoutuminen arjessa auttaa hallitsemaan kiireen tuntua, edistää terveyttäsi ja ennaltaehkäisee kausisairauksia. Life for Woman – rentoutushoito antaa sinulle kokonaisvaltaisen rentouden tunteen, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita kehosta. Teamon 60 min Life for Woman -rentoutushoidossa keskitytään niska-hartiaseutuun, alaselän sekä pään ja käsien alueeseen, 90 min hoito on kokovartalohoito. Kokonaisvaltainen elvyttävä päähieronta on osa tätä hoitokokonaisuutta. Ylellinen hoitoöljy hellii ihoasi samalla, kun kehosi ja mielesi rentoutuvat. Life for Woman – rentoutushoito on täydellinen lahja itselle ja ystävälle!

Teamo Hyvinvointipalvelu tarjoaa myös raskausajan hierontaa tuleville äideille. Odotusaika on jokaiselle erityinen ja kokonaisvaltainen kokemus. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi erittäin suuria muutoksia. Raskausajan hierontapalvelut tukevat raskausajan hyvinvointia ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Raskaushieronta auttaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Äidin hyvinvointi on vauvalle ensiarvoisen tärkeää. Hoidossa huomioidaan aina kokonaisvaltaisesti äidin fyysiset oireet ja toiveet hieronnan kohdealueen valinnassa. Hoidoissa käytetään aina ihoa ravitsevaa ylellistä luonnonöljyä. Raskausajan hieronnassa käytetään erityisesti raskaushierontaan suunniteltuja tukityynyjä. Tyynyt mahdollistavat äidille rennon kylkiasennon ja turvallisen hieronnan. Hieronnan lisäksi saat tarpeesi mukaan neuvoja ja ohjeita hyvinvointisi tueksi. Odottavalle äidille suosittelemme säännöllistä hoitosarjaa läpi koko raskauden ajan ylläpitämään äidin terveyttä ja hyvinvointia.

Teamo Hyvinvointipalvelut tarjoaa erilaisia elämyksiä ja niistä suosittuja ovat Life for Woman rentoutushoidot, Life for Pregnant Woman elämyshoidot. Lisäksi muita suosittuja ovat Hot Stone -kuumakivihieronnat.