UAR Finland

UAR Finland tarjoaa laadukasta ajovalmennusta Vantaalla ja Nummelassa. Elämyksellisiä ajovalmennuskoulutuksia löytyy niin yksittäisille valmennettaville kuin ryhmillekin ja vieläpä monenlaisillä eri kokonaisuuksilla. Ajoharjoitteluradat tarjoavat huipputekniikkaa ja ajovalmennusta turvallisempaan autonkäsittelyyn. Radat ovat Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafin hyväksymiä ajoharjoittelupaikkoja. Radoilla voi myös harjoitella liukkaan kelin ajotaitoja kaikkina vuodenaikoina. Ajoradoilla on neljä harjoituspaikkaa: kaksi suoraa jarrutuksiin ja väistöihin, kaarre sivuluisun hallintaan sekä kitkaympyrä pidon tunnistamiseen. Kesällä haastavista ajo-olosuhteista huolehditaan ratapinnan erikoismateriaalin ja kastelun avulla. Talvella säiden salliessa radat jäädytetään.
Selaa kategorioita

UAR Finlandin suosituista elämyksistä on mm. elämyksellinen ajokokemus uudelle autolle tai nuorelle kuljettajalle. Elämys pitää sisällään ajotaitojen testausta ja liikenneturvallisuuteen tutustumista. Anna lahjaksi kattava koeajo uudella autolla tai lähtekää testaamaan ajotaitojanne ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Elämykseen sisältyy 60 minuutin rata-aika omalla ajoneuvolla radan aukioloaikojen puitteissa sekä ohjattu kierros turvallisuustalossa. Turvallisuustalossa osallistujat pääsevät myös halutessaan kokeilemaan, miltä tuntuu törmäys 7 km/h:n nopeudesta, kuinka vaikeaa on poistua katolleen kääntyneestä autosta sekä tutustuvat hirvikolarin seurauksiin. Elämys sopii hyvin niin nuorille kuin kokeneillekin kuljettajille, jotka haluavat kerrata ja kokeilla taitojaan turvallisessa ajoympäristössä. Ajokokemuksen voi tarjota myös ajokortittomalle henkilölle.

UAR Finlandin yksi suosituimmista elämyksistä on myös haastavien olosuhteiden ajoelämys ja ajoturvallisuuskoulutus. Elämys tarjoaa liukkaita mutkia ja liikennetaitojen opiskelua. Tarjoa läheisellesi tilaisuus tutustua liikenneturvallisuuteen aivan uudella tasolla ja oppia auton käsittelyä entistä syvällisemmin sekä kohdata haastavat liikennetilanteet oikeaoppisesti. Elämys sisältää 60 minuutin opastetun ajoharjoittelun ajoradalla sekä tutustumisen turvataloon. Turvatalossa osallistuja pääsee kokemaan, miltä tuntuu törmäys 7 km/h:n nopeudesta, kuinka vaikeaa on poistua katolleen kääntyneestä autosta ja tutustumaan hirvikolarin seurauksiin. Lopuksi kerrataan vielä päivän aikana koetut asiat ja osallistujat saavat diplomin todistukseksi koulutuksestaan. Elämys sopii hyvin niin nuorille kuin kokeneillekin kuljettajille, jotka haluavat kerrata ja kokeilla taitojaan turvallisessa toimintaympäristössä. Ajokokemuksen voit tarjota myös ajokortittomalle henkilölle.