Augur Kalastuspalvelu

Augur Kalastuspalvelu järjestää opastettuja kalastusretkiä majoituksella yrityksille ja muille ryhmille Loviisassa. Augur Kalastuspalvelu järjestää lisäksi mökkimajoitusta saunan ja paljun kera, sekä muita merellisiä ohjelmapalveluja.
Selaa kategorioita

Augur Kalastuspalvelun opastettu kalastusretki on kaiken kattava paketti, joka sopii niin kokemattomalle kuin kokeneellekin kalastajalle. Augur Kalastuspalvelu huolehtii veneistä, varusteista ja välineistä, turvallisuudesta, kalastusluvista, sekä eväistä ja juomista. Aiempaa kokemusta tai välineitä ei tarvita. Elämykselle osallistuvan ei tarvitse kuin nauttia kauniista saaristosta ja kalastuksesta. Kelluntapuvut pitävät kaikki lämpiminä ja kuivina ja kalastusoppaat vievät osallistujat parhaille ottipaikoille. Augur Kalastuspalvelun venekapasiteetti riittää yli 30 hengen kalastusretkeen, mutta yhtä hyvin vaikkapa 2 hengen ryhmät ovat tervetulleita. Tarvittaessa isommatkin ryhmät ovat järjestettävissä. Pääasiassa Augur Kalastuspalvelu tekee kalastusretkiä yrityksille Pernajanlahdella (Rönnäs, Loviisa), mutta myös Helsinki ja Porvoo ovat alueita, joissa toteutetaan kalastusretkiä. Rönnäs on kuitenkin 20 vuoden Augur Kalastuspalvelun kokemukseen perustuen niin saalisvarma, että onnistunutta kalastusretkeä varten suositellaan ehdottomasti tulemaan Rönnäsiin. Helsingin keskustasta ajomatka on vain hiukan yli tunnin. Oppaat tuntevat Rönnäsin vedet kuin omat taskunsa, joten ryhmä pääsee kokeilemaan kaikkia parhaiksi todettuja ottipaikkoja. Tämän lisäksi Pernajanlahti on rauhallinen vesistö, jolla veneillessä sielu lepää ja maisemat ovat parasta mitä Suomen luonnolla on tarjota! Oppaat puhuvat suomea ja englantia, jonka lisäksi myös venäjänkielistä opastusta on saatavilla tarvittaessa. Kalastusretken jälkeen voi saunoa Meritorppa-huvilamme isossa saunassa ja rentoutua lämpimässä paljussa. Saunan terassilla sijaitsevasta kylpytynnyristä avautuu upea näköala merelle. Augur Kalastuspalvelu voi järjestää myös grillijuhlat eri kokoisille ryhmille. Augur Kalastuspalvelu on tuottanut elämyksiä kalastusretkien parissa yrityksille ja muille ryhmille jo 20 vuotta. Augur Kalastuspalvelulle kalastusretkien järjestäminen on käsityötä, ei teollisuutta. Kalastusretki tehdään aina toiveidenne mukaisesti. Kalastus ei ole välttämätöntä, vaan retkellä voidaan halutessa vain nauttia Suomenlahden kauniista saaristosta. VIP-ryhmille järjestetään myös premium kalastusretkiä – kaikki viimeisen päälle. Augur Kalastuspalvelun oppaat ovat saaneet alan kaikki kotimaiset koulutukset, palkinnot ja sertifikaatit. Pääopas Erik Herlevi on näyttötutkintomestari kalastusopaskoulutuksessa ja palkittu vuoden kalastusoppaana vuonna 2009. Suomen Kalastusopaskillan kautta vaikutamme nykyistä järkevämmän kalastuspolitiikan puolesta.

Augur Kalastuspalvelun suosittuihin elämyksiin kuuluu kalastusretki ja sauna Suomenlahden saaristossa. Päivän kalastusretki Loviisassa, jonka aikana lahjan saajat pääsevät nauttimaan Pernajanlahden kauniista saaristosta ja kalastamaan opastetusti esim. haukea tai ahventa isolla jenkkityylisellä, pehmustetuilla nahkapenkeillä varustetulla veneellä. Kalaretken aikana rantaudutaan saareen nuotion ääreen lounastauolle ja lopuksi vieraita odottaa iso sauna Meritorpan huvilalla upeissa merimaisemissa. Aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Augur Kalastuspalvelun muita suosittuja elämyksiä ovat kalastusretket saunalla ja paljulla Suomenlahden saaristossa. Kalaretki toteutetaan Loviisassa ja vesille lähdetään Meritorpan huvilalta, jonne ajaa pääkaupunkiseudulta vain reilun tunnin. Pernajanlahti on suojaisa ja saalisvarma vesistö, ja kalastusoppaat tietävät alueen parhaat ottipaikat sekä kulloisenkin kalan syöntitilanteen. Kalastus kestää n. 4-6h, jonka jälkeen on varattu 2-3h saunomista ja paljua varten. Puolivälissä kalastusta rantaudutaan lounastauolle johonkin lukuisista Pernajanlahden saarista nuotion ääreen, jossa kalastusopas valmistaa lohikeiton. Makkaranpaisto onnistuu myös. Lämmin vaatetus on varmuuden vuoksi hyvä olla, mutta kaikki vieraat saavat lämpimän kelluntapuvun ja kaikki kalastusvälineet ja -luvat kalastusoppaalta, eikä mitään lisäkuluja ole.