Joululahjat ystäville ja tutuille

Ystävyydellä on erittäin tärkeä rooli elämässämme. Ystävät ovat kanssamme vaikeina aikoina, he tukevat meitä ja kokevat kanssamme hyvät ja vaikeat hetket. Ystävä on henkilö, johon luotamme ja kenen kanssa haluamme viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Joulu on loistava tilaisuus antaa ystävillesi jotain erityistä ja löytää ystävillesi parhaat joululahjat ja osoittaa heille, että he ovat tärkeitä. Meiltä saat parhaat joululahja ideat ystävillesi.
Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydät parhaat joululahjat ystävillesi!
Selaa kategorioita
Näytetään: 617
Elämyksiä nähty 60 / 617

Joululahja ystäville - anna todellisia tunteita 

Mietitkö, minkä joululahjan ystävälle voisi antaa? Joulu on aikaa, jolloin jokainen meistä haluaa ilahduttaa heitä, joilla on erityinen paikka sydämessämme. Upeimmat joululahjat ystäville ovat ne, jotka muistetaan pitkään. Mikä olisikaan siis parempi, kuin elämyslahja, jonka tarkoitus on päästä luomaan sykähdyttäviä muistoja! Miltä kuulostaisi vauhdikkaat elämykset, joissa on paljon adrenaliinia tai herkulliset illalliset täynnä tunnetta? Olisiko sittenkin yhteinen hemmotteluhetki tarpeen tai yhteinen hotelliyö juuri sitä mitä molemmat tarvitsette? Valikoimastamme löydät varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon joko teille yhdessä koettavaksi tai ystävällesi yksin nautittavaksi. Valikoimamme avulla löydät varmasti juuri oikeat joululahjat jokaiselle ystävällesi. Ystävälle ostetun joululahjan merkitys on yleensä itse lahjaa suurempi. Mieti siis mikä on elämyksistä se, joka kuvastaa parhaiten tunteitasi ystävääsi kohtaan. Yllätä ystäväsi ainutlaatuisella elämyksellä! Löydä joulun paras lahja meiltä!

 

Helpot joululahjat ystävälle - Elämyspaketit ilahduttavat varmasti

Etkö osaa valita juuri oikeaa joululahjaa ystävällesi? Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu! Välillä voi olla vaikea tietää, mitä ystäväsi tarkalleen haluaisi tehdä ja kokea. Siksi olemme luoneet erilaisia Elämyspaketteja avuksi. Elämyspakettien sisältö on kerätty tiettyjen teemojen mukaan, joten sinun on helppo valita juuri oikea paketti. Valittavana löytyy naiselle ja miehelle oma elämyspaketti, Kulinaristin elämyspaketti ja esimerkiksi Kauneuspaketti. Jokaisessa paketissa on laaja valikoima erilaisia elämyksiä joista ystäväsi on helppo valita itselleen mieluisin elämys koettavaksi. Elämyspaketit ovat helppo joululahja, joka sopii kenelle tahansa! Tällä joululahjalla ystäväsi pääsee varmasti toteuttamaan itselleen mieluisan elämyksen. Huomaat, että joululahjan ostaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Anna joululahja, jolla onnistut varmasti yllättämään ystäväsi!


Rentouttavat joululahjat ystävälle

Haluatko tarjota ystävällesi mahdollisuuden päästä hetkeksi rentoutumaan? Meiltä löytyy erilaisia hierontoja sekä laadukkaita Spa-hoitoja. Miltä kuulostaisi rentouttava klassinen hieronta tai kuumakivihieronta? Meiltä löydät juuri ystävällesi sopivan hieronnan helposti yhdestä paikasta. Jos ystäväsi kaipaa enemmän rentouttavaa Spa-hoitoa, löytyy meiltä jokaiselle sopivia hoitoja. Ammattitaitoinen henkilökunta ja rentouttava ympäristö takaa ystävällesi  kiireetöntä aikaa hänelle itselleen. Anna vuoden toivotuin joululahja! Kiinnostaisiko yhteinen aika vain teille kahdelle? Tiedämme kokemuksesta, että ystävien kesken järjestetyt lomat ovat haaste. Meiltä löytyy siihen apu! Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia hotelliöitä, jotka piristävät varmasti arjen keskellä. Meiltä löydät hotelleja eri kaupungeista, joten saatte varmasti pienen irtioton arjesta. Ystäväsi tulee arvostamaan ja ilahtumaan suuresti yhteisestä ajastanne ja pienestä lomasta. Aina on hyvä aika pienelle arjen luksukselle ja rentoutumiselle. Yhteistä aikaa rakkaidemme kanssa ei voi koskaan olla liikaa!


Herkullinen illallinen -vuoden paras joululahja!

Onko parempaa kuin ystävien kanssa vietetty illallinen pitkän kaavan mukaan? Ei meistäkään! Helppo joululahja ystävällesi on ravintolaillallinen, joko hänen lempi ravintolaan tai kokeilemaan jotain ihan uutta. Parhaat joululahjat voivat olla myös herkullisia. Vai haluatteko päästä kokeilemaan jotain hieman erilaista illallista? Suosittelemme kokeilemaan meidän omia konseptejamme, Illallista Pimeässä tai Shitty Dinneriä. Illallinen Pimeässä on ainutlaatuinen kokemus päästä haastamaan omat aistit uudelle tasolle. Illallinen järjestetään laadukkaassa ravintolassa ja siihen sisältyy herkullinen kolmen ruokalajin yllätysmenu. Elämyksestä ainutlaatuisen tekee se, että illallinen tapahtuu täysin pimeässä. Yllätysmenu paljastetaan kaikille illallisen päätteeksi ja huomaat, miten yllättävällä tavalla oma makuaisti onkin toiminut. Illallinen Pimeässä on elämys, jota ei tule muualla koettua. Tästä elämyksestä riittää puhuttavaa ja muisteltavaa pitkään. Toinen vaihtoehtomme erityisesti tilannehuumorin ystäville on meidän suosittu Shitty Dinner. Elämyksen aikana mikään ei mene niin kuin ravintolaillallisella on totuttu. Illallisen ruoka on herkullinen kolmen ruokalajin menu, mutta koko tarjoilu, kattaus ja kaikki muu mahdollinen on jotain ihan muuta. Illan aikana kaikki on mahdollista eikä huumoria tule tästä illasta loppumaan. Jos haluat päästä ystäväsi kanssa kokemaan todella humoristisen illallisen on Shitty Dinner kuin tehty teitä varten. Joulun paras yhdistelmä yhteistä aikaa ja herkullinen illallinen pienellä lisämausteella.


Joululahjat hurjapäille!

Jokaisessa ystäväporukassa on aina joku, joka tykkää kokeilla jotain vauhdikkaampaa tai jännempää. Ei hätää! Meidän valikoimasta löytyy kaikille oman elämänsä hurjapäille vaikka mitä koettavaa. Olemme keränneet valikoimaamme laajasti erilaisia extreme elämyksiä joista löytyy kaikille varmasti jotain uutta ja jännittävää. Miltä kuulostaisi lähteä ystävien kesken  kokeilemaan erilaisia lentoelämyksiä tai kenties vesielämyksiä? Meiltä löydät jokaiselle jotain koettavaa, josta riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa. Tai onko ystäväsi aina halunnut päästä ajamaan tyhjälle radalle nopealla autolla?  Siinä tapauksessa meidän Superautoelämykset ovat juuri oikea vaihtoehto joululahjaksi. Joululahjan antaja pääsee valitsemaan millaisella autolla lahjan saaja pääsee ajamaan. Itse lahjansaaja pääse istumaan joko Ferrarin tai Lamborghinin ratin taakse. Näistä autoista ei vauhtia puutu eikä elämys varmastikkaan jätä joululahjan saajaa kylmäksi. Tämän joululahjan jokainen tulee varmasti muistamaan pitkään. Elämys jota ystäväsi ei varmasti ole aiemmin kokenut!