Lentoelämykset

Lentoelämykset ovat aina olleet jännittävä kokemus. Niissä yhdistyvät vauhti, korkeus ja upeat maisemat. Miltä kuulostaisi vapauttava tandemhyppy, lentosimulaattori tai tuulitunnelilento?

Valittavanasi on päätähuimaavia hyppyjä ja lentoja, sekä turvallisessa ja mukavassa ympäristössä toteutettavia ilmaelämyksiä hienoista maisemista nauttien. Lahjan saajan unelmat toteutuvat varmasti näillä ikimuistoisilla lentoelämyksillä.

Selaa kategorioita
Näytetään: 54

Kohti yläilmoja Elämyslahjojen lentoelämyksillä

Katse taivaalle, on aika levittää siivet Elämyslahjojen lentoelämyksillä! Jos lahjan saaja on rohkea, eikä pelkää korkeuksia, kestosuosikkimme laskuvarjohyppy on täydellinen seikkailu hänelle! Liitely korkeuksissa upeissa maisemissa kuumailmapallon kyydissä on myös suosittu elämyslahja.

Lahja lentämisestä haaveilevalle

Tunnetko jonkun, joka on haaveillut pitkään lentämisestä? Anna hänelle lahjaksi esittelykurssi kevytlentokoneella tai lentosimulaattorikokemus. Lentosimulaattorissa lahjan saaja pääsee tutustumaan lentokoneen ohjaamoon ja suorittamaan lennon haluamaansa kohteeseen, kukapa meistä ei haluaisi istua pilotin penkillä?

Lentoelämys lahjaksi läheiselle

Jos haluat viedä lahjan antamisen seuraavalle tasolle, yllätä lahjan saaja Elämyslahjojen jännittävällä moottoroidulla tandemvarjoliidolla, joissa voidaan jopa kokea G-voimia! Joten, mitä sinä odotat? Osta lentoelämys lahjaksi läheisellesi jo tänään!