Korkokenkätunti ryhmälle (1-5:lle)

1 2 3 4 5 (1)
Helsinki
1-5 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Korkokenkätunti ryhmälle

Tämä korkealentoinen tanssitunti sopii erityisen hyvin polttareihin, illanistujaisiin tai vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi! Suomen ensimmäisessä, jo vuonna 2007 perustetussa tankotanssikoulussa järjestettävään korkokenkätuntiin voidaan halutessa yhdistää myös tuoli- tai tankotanssia.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

60 minuutin mittainen oppitunti toteutetaan osallistujien tason mukaan ja se sopii niin aloittelijoille kuin myös pidempään harrastaneille tanssijoille. Korkokenkätunti voidaan toteuttaa koreografialla tai ilman ryhmän mieltymysten mukaisesti. Pääsette suunnittelemaan itsellenne sopivan teeman yhdessä tanssijärjestäjien kanssa: teemaksi voi valita esimerkiksi prinsessapäivän tai jonkin vuosikymmenen, kuten 90-luvun muodin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämys sopii kaikenlaisille liikkujille, joten aiemmin tanssitunteja vältelleet henkilötkin voivat lähteä mukaan nauttimaan tahdikkaasta tanssielämyksestä. Tunti toteutetaan osallistujien tason mukaan. Ikäraja tunneille on 16 vuotta, mutta myös nuoremmat pääsevät mukaan vanhempiensa luvalla.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Liikuntaan sopivat vaatteet Korkokengät.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1-5 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tarpeeseen tunnilla!


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.