Life for Pregnant Woman -rentoutushoito 90 min

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

98 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Life for Pregnant Woman -rentoutushoito

Haluamme tarjota kaikille odottaville äideille vain parasta. Hellivä, kokonaisvaltainen rentoutushoito on juuri sitä, mitä kuka tahansa äiti kaipaa odotusaikansa keskelle. Hoidon aikana lahjan saaja voi keskittyä vain omaan itseensä ja vaipua hyviin ajatuksiin rauhallisessa ympäristössä miellyttävän musiikin parissa. 

Odotusaika on jokaiselle äidille erityinen ja syvällinen kokemus. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Äidin hyvinvointi on vauvalle ensiarvoisen tärkeää. Tämä hoito auttaa äitiä päästämään hetkeksi irti arjesta ja nauttimaan lempeän kosketuksen hoitavasta vaikutuksesta. Rentoutuminen raskauden keskellä auttaa hallitsemaan kiireen tuntua ja edistää terveyttä kokonaisvaltaisesti.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä elämys auttaa odottavaa äitiä rentoutumaan jännityksestä ja purkamaan kehoon muodostuneita jännityksiä rauhallisessa ympäristössä. Hoidossa keskitytään niska-hartiaseutuun, alaselkään sekä pään ja käsien hyvinvointiin. Kokonaisvaltainen, elvyttävä päähieronta on osa hoitokokonaisuutta. Hieronnassa käytetään vain laadukkaita ja ravitsevia luonnonöljyjä.

Hoito on kestoltaan noin 90 minuuttia ja toteutetaan kylkimakuulla tuettuna, erityisesti raskausajan hierontaan suunnitelluilla tyynyillä. Tyynyjen avulla hierontaelämys on mahdollisimman mukava ja turvallinen kokemus alusta loppuun saakka.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tästä lahjasta ilahtuu kuka tahansa hemmottelusta ja hieronnasta pitävä odottava äiti, jolla ei ole terveydellistä estettä osallistua hierontaan.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

90 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.