Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rentoutuskellunta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rentoutuskellunta

Helsinki
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kuin viikonloppu kylpylässä pakattuna yhteen tuntiin

Ota tauko painovoimasta ja aistien ylikuormituksesta: koe kehosi ja mielesi huumaava hiljaisuus ja tule ulos levänneenä ja energisenä!

Mitä elämyslahja sisältää?

Kuvittele painovoimaton leijuminen. Kelluntatankin veden suolapitoisuus kannattelee kehoasi jolloin voit rentoutua täysin. Vesi on kehon lämpöistä, etkä hetken kelluttuasi tunne enää kehon ja veden rajaa. Tankki on äänieristetty, joten rentoutua voi täydellisessä hiljaisuudessa ja pimeydessä.

Ulkomaailma sulkeutuu ulkopuolelle, ja syvenevän rentouden myötä kehosi alkaa voida paremmin. Kun kehosi ei tarvitse taistella painovoimaa vastaan ja aistikanaviesi kautta tulevan informaation määrä on minimoitu, palautuvat kehosi todelliset voimavarat.

 


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Oma pyyhe mukaan.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Kellunta sopii kaikille.

Varaukset: http://floatinghelsinki.com/varaa-aika/

Kellunnassa ei käytetä uimapukua.


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Pinja

Työpäivän päätteeksi oli luonnollisesti energiataso hieman laskenut, tämähän on oiva paikka mennä tutustumaan miltä rentoutuskellunta tuntuu! 

 

Paikanpäällä sain kattavan perehdytyksen, miten kellunta etenee ja kuinka minun tulee valmistautua siihen. Ennen kelluntaa kävin nopeasti suihkussa rentouttavassa tilassa ennen suolaveteen hyppäämistä. Allas oli kovin pimeä ja vettä tuskin nilkkoihin asti. Mitähän tästäkin tulee. Kun kävin makuulle, suljin simäni ja annoin niskani rentoutua, tunne oli varsin horroksinen. En ollut varma liikuinko ollenkaan, kun kelluin vedenpinnan tasalla ilman kostetusta lattiaan tai seiniin. Hetken kuluttua rentoutava musiikki alkoi kantautua korviiini, vaikka korvani olivatkin vedenpinnan alapuolella. Hetki hetkeltä mieleni rentoutui entistä enemmän. En ollut varma, olinko hereillä vai en!

 

Kun viimeinen musiikkilaji alkoi soimaan, mikä oli samalla merkki kellunnan päättymisestä, olin kadottanut ajantajuni lähes täysin. Vielä lämmin suihku päälle ja rennoin mielin kotiin. Kotona oli kieltämättä rentoutunut ja levollinen olo, niin fyysisesti kuin henkisesti.

 

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.