Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

SUP- Melontaretki kahdelle Turussa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

SUP- Melontaretki kahdelle Turussa

Turku
2 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

SUP melontaretki kahdelle henkilölle

Aloitamme viemällä teidät hyvään aloituspaikkaan Turun lähistöllä. Annamme lyhyen koulutuksen lajin perusteisiin, jonka jälkeen voitte aloittaa Suppailun kohti määränpäätä. Retket aloitetaan yleensä Ruissalon tai Uittamon suunnalta ja retken voi päättää vaikka lounaalle aurajokirantaan, josta sitten noudamme teidät. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tällä lahjakortilla pääset upealle SUP seikkailulle Turun tai Naantalin maisemissa. Lähtöpaikkamme ovat Ruissalon saaronniemen rannalla tai Naantalista kylpylän viereiseltä rannalta. Opastamme teidät lajissa alkuun ja kerromme suosituksia reitin valintaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tervetuloa kokemaan yksi hauskimmista tavoista liikkua vesillä. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Urheilulliset vaatteet sään mukaan.

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

SUP-lauta on erittäin vakaa, mutta kastuminen on mahdollista, joten vaihtovaatteet on hyvä varata mukaan. Ota mukaan myös oma vesipullo.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.