Tandemhyppy + Prostuff-kuvaus

1 2 3 4 5 (2)
Helsinki
1 henkilöä

620 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tandemhyppy on vauhdikkaiden lahjojen ykkönen

Tandemhyppyjä on hypätty Suomessa 90-luvun alusta lähtien tuhansia! Hyppy suoritetaan lentokoneesta 3-4 kilometrin korkeudesta kokeneen hyppymestarin huolehtiessa hypyn turvallisuudesta. Vauhtia hypyssä on reilusti päälle 200 km/h ja vapaapudotuksen jälkeen varjoliitelyn aikana on erinomainen mahdollisuus nähdä kaupunki lintuperspektiivistä upeita maisemia ihaillen. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tandemhyppy itsessään sisältää noin 13 minuutin lentomatkan ylös, noin minuutin vapaapudotuksen ja noin 8 minuutin varjonvarassa lentelyn. ProStuff-kuvaaja lähtee tandemparin mukaan kolmantena hyppääjänä, ja kuvaa videota GoPro-kameralla, sekä ottaa still-kuvia kypärään kiinnitetyllä digijärkkärillä. Tuloksena on kahden GoPron materiaalista editoitu video sekä korkealaatuiset still-kuvat. Kokonaisuudessaan elämykseen kannattaa varata 2 tuntia aikaa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tandemhyppy on helppo ja nopea tapa kokeilla laskuvarjohyppyä, ja siihen riittää, että paikalle ilmestyy perusterve selväpäinen yli 15-vuotias ihminen. Painoraja on 105kg. Yli 60 vuotialla tai  alle vuoden vanhan luunmurtuman omaavana, tarvitsee mukana olla lääkärintodistus.

Tandemhyppy on elämys, joka jokaisen on koettava kerran elämässään!

Tandemhyppy oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Valitse yllesi asu, jossa voisit lähteä hyppypäivänä ulkoilemaan tai lenkille. Vaikka kesällä olisikin lämmin, kannattaa mukaan varata kelpo alusvaatekerta, sillä ilma neljän kilometrin korkeudessa on yleensä n. 20 astetta kylmempää kuin maan pinnalla. Michelin-ukoksi ei kannata itseään topata, mutta ota lämpötila huomioon, kun suunnittelet mitä laitat päällesi.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Kamerat mukaan!

Sää

Palvelu riippuu täysin sääolosuhteista. Yleensä sää voidaan ennakoida, mutta joissain tapauksissa hyppy voidaan peruuttaa viime hetkellä sään vuoksi.

Lisätiedot

Promilleraja on nolla, jos promilleja löytyy, hyppy perutaan, eikä ole takaisinmaksuvelvoitetta. Sama pätee, jos hyppääjä on antanut itsestään tai hyppykunnostaan virheellistä tai epäuskottavaa tietoa. Kokorajat ovat 100kg/2m.Elämystestaajan kommentti

Tuuli

Jännitys oli käsin kosketeltava jo ennen koneeseen astumista. Miten ihmeessä pystyisin nauttimaan näistä kauniista maisemista? Maassa annetut opit unohtuivat hyvin nopeasti hyppääjien yksitellen poistuessa neljän kilometrin korkeudesta. Tunnetila ei kuitenkaan ollut kauhu, vaan ensin ihaileva, nauttiva ja muita positiivisia! Minuutin pituinen vapaapudotus tuntui huomattavasti pidemmältä. Lopulta kun suurin adrenaliinipiikki oli kulunut ohi, pääsin itse myös ohjaamaan varjoa ja paremmin ihailemaan maisemia. Koska tukena on tuhansien suoritusten kokemuksen omaava hyppymestari, oli kyse ainoastaan itsensä voittamisesta. Se olikin päällisin tunne, kun lopulta laskeuduimme maan pinnalle.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

  • Ikimuistoinen elämys yläilmoissa
  • Keino ylittää itsensä ja myös stressinhallintakeino
  • Sopii kaikille extremen ystäville

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.