Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tandemhyppy Virossa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tandemhyppy Virossa

Rapla
1 henkilöä

220 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Klassinen elämyslahja, joka jokaisen on koettava kerran

Tandemhyppy suoritetaan noin 3000 metrin korkeudesta. Jo ensimmäisellä hypyllä voi kokea sen oleellisimman eli vapaapudotuksen. Tandemhyppy on turvallinen tapa tutustua laskuvarjohyppäämiseen ilman varsinaista alkeiskurssin käymistä. Hyppymestari vastaa koko hypyn ajan turvallisuudesta, joten hyppääjä voi keskittyä vauhdin huumaan ja maisemien katseluun varjon varassa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Hyppyyn valmistautuminen ja valmennus kestävät noin 15 minuuttia. Hyppymestari kertoo, miten kokemuksesta voi nauttia kaikkein eniten. Hypyn ajaksi hyppääjä kiinnitetään valjailla kokeneeseen hyppymestariin, joka suorittaa hypyn turvallisesti. Paikan päällä voi myös sopia kuvausmahdollisuudesta.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tandemhyppy on lahjojen lahja minkä tahansa juhlan kunniaksi. Se on esimerkiksi erinomainen polttariyllätys. Lahjan saaja muistaa koko ikänsä keneltä lahja on saatu, ja itse kokemus ei unohdu koskaan. Normaali terveys riittää hyppäämiseen, mutta nykyisin tandemhyppääjän on oltava täysi-ikäinen.

Tiesitkö?
Hyppymestari huolehtii lahjansaajan turvallisuudesta hypyn aikana.


Sijainti

Rapla

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Nyrkkisäännön mukaan hyppy on mahdollinen, jos taivaasta näkyy yli puolet ja tuuli on alle 10 m/s. Mikäli hyppypäivän aamuna näyttää siltä, ettei hyppyä päästä missään tapauksessa suorittamaan, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Lisätiedot

Alle 18-vuotiailta vaaditaan vanhempien kirjallinen suostumus. Kokoraja on 110 kg / 2 m. Promilleraja on nolla - jos promilleja löytyy, hyppy perutaan eikä palveluntarjoajalla ole takaisinmaksuvelvoitetta. Sama pätee, jos hyppääjä on antanut itsestään tai hyppykunnostaan virheellistä tai epäuskottavaa tietoa.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.