Teemallinen yksityistunti ryhmälle (1-5:lle)

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1-5 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Teemallinen yksityistunti ryhmälle

Tankotanssi on yllättävän vaativa liikuntamuoto, joka sopii kaikille tanssin eri muodoista kiinnostuneille läheisille ja ystäville. Tanssiliikkeisiin voidaan yhdistää monia koreografisia elementtejä tai korkokengät tanssiesityksen sisällön kehittämiseksi. Näin harrastukseen saadaan näyttävää menoa ja meininkiä: yhteiset liikuntahetket eivät tästä hauskemmiksi muutu!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tämän elämyksen 60 minuuttia kestävä yksityistunti on tarkoitettu enintään viiden hengen ryhmälle. Toiveen mukaan myös muita voi tulla paikalle seuraamaan tai osallistujien henkiseksi tueksi. Oppitunti toteutetaan osallistujien oman tason mukaan ja se sopiikin niin aloittelijalle kuin myös pidempään harrastaneelle tanssijalle: ensikertalainen pääsee opettelemaan ensiliikkeensä tankotanssin parissa, kun taas kokeneille harrastajille voidaan suunnitella haastaviakin liikekuvioita. 

Tankotanssitunti voidaan toteuttaa koreografialla tai ilman osallistujan mieltymysten mukaisesti. Elämystä varten on mahdollista suunnitella sopiva teema yhdessä tanssijärjestäjien kanssa: teemaksi voi valita esimerkiksi prinsessapäivän tai jonkin vuosikymmenen, kuten 90-luvun säpinät.

Kenelle elämyslahja sopii?

Yksityisryhmän tanssitunti sopii erityisen hyvin polttareihin, virkistyspäivän puuhaksi tai jos läheisesi haluavat oppia tiettyjä liikkeitä tankotanssin parissa. Elämys sopii kaikenlaisille liikkujille ja tunti toteutetaankin osallistujien tason mukaan. 


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1-5 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tarpeeseen tunnilla!


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.