Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Vauhdikasta tekemistä koiran kanssa! – Agilityn alkeet

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Vauhdikasta tekemistä koiran kanssa! – Agilityn alkeet

Helsinki
1 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
95 €

Vauhdikasta tekemistä koiran kanssa! – Agilityn alkeet

Koirakoulu Taitoa Tassuihin palvelee koiranomistajia koiriensa koulutuksessa ja aktivoinnissa. Lahjan saaja pääsee osallistumaan neljän kerran Agilityn alkeet kurssillemme yhdessä koiransa kanssa.

Agilityssä koira pääsee omistajansa ohjauksella suorittamaan vauhdikasta esterataa. Agility on hauska ja vauhdikas laji, jossa omistajan ja koiran yhteispeli paranee. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä ja aletaan hieman jo yhdistelemään niitä toisiinsa. Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia, mutta koiran olisi oltava omistajansa hallinnassa myös vapaana sisätiloissa.

Koulutus perustuu koiralähtöiseen palkitsemiseen. Palkitseminen tapahtuu joko nameilla tai leluilla tai sekä että. Koirakoulumme päätoimipaikka sijaitsee Konalassa Helsingissä, jossa on hienot puitteet harrastaa ilman karkaamisen mahdollisuutta. Tilat ovat lämpimät, joten sää ei ole este harjoittelulle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Lahja soveltuu koiran iästä riippumatta kaikille koiranomistajille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Neljän kerran kurssi.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Huom: Pyydä lahjan saajaa varaamaan kurssi sähköpostilla jenni@taitoatassuihin.fi sekä katsomaan sivuiltamme www.taitoatassuihin.fi lisätietoa ennen kurssille saapumista.

Koirakkojen tyytyväisyys on toimintamme perusta ja kursseilla motivoimme, kannustamme ja edistämme koirakon koulutustasoa ja intoa koulutukseen. Harrastava koira on onnellinen ja koulutettu hyvin käyttäytyvä koira tekee omistajansa onnelliseksi.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.