Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Volume- tai Klassiset ripsipidennykset ja kulmien kestovärjäys

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Volume- tai Klassiset ripsipidennykset ja kulmien kestovärjäys

Tampere
1 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Lunnollisen kauniit ripsipidennykset

Ripsienpidennykset ovat helppo ja pitkäkestoinen tapa näyttää kauniilta ilman meikkaamista. Pidennykset ovat helppohoitoiset ja luonnollisen näköiset. Volume- tai Klassiset ripsipidennykset asiakkaan valinnan mukaan.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää Volume- tai Klassiset ripsipidennykset ja kulmien kestovärjäyksen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille kauneudestaan huolehtiville naisille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Kannattaa varata vähintään 2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Kati

En koe olevani enää nykyisin kovinkaan aamuihminen. Monasti aamukiireissä meikkaaminen jää vähemmälle ja se kostautuu sitten päivän mittaan vähän "tuhruisella" olotilalla. Olipa mukava päästä testaamaan ripsienpidennyksiä, toisiko se helpotusta arkeen ja huolitellumman olotilan?

Saavuttuani hoitolaan, koin todella positiivisen yllätyksen. Hoitola on siisti, kauniisti ja hyvällä maulla sisutettu. Ilmapiiri hoitolassa on rentouttava ja ajatus jo siitä, että pääsisin pian pitkälleni, oli mukava. 
Ripsienpidentäminen aloitettiin omien ripsieni puhdistuksella ja kuivaamisella. Pidennyksiä tekevä Anni kertoi todella hyvin sen, mitä hän tekee ja miksi. Luottavaisin mielin ummistin silmäni ja annoin ammattilaisen hoitaa työnsä.
Sovimme Annin kanssa, etten halua ripsiä, jotka osuvat kulmakarvoihin, vaan jo ikäni puolesta luonnolliset ripset olivat minun toiveeni. Ja tämän sain. Ripset ovat tuuheat, mutta todella luonnollisen näköiset.  

Pidennyksien jälkeen sain ohjeistuksen siihen, miten huollan ripsiäni. 
Kaikkinensa tämä elämys oli miellyttävä. Aamuisin ei tarvitse enää stressata ripsivärin kanssa, vaan kasvot ovat huomattavasti pirteämmän oloiset.
Kolme viikkoa on kulunut ripsien laitosta, muutama irronnut ripsi vasta, joten voin hyvinkin mennä huoltoon vasta ensi viikolla.  

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.