Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Yhden henkilön yksityistunti tankotanssiin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Yhden henkilön yksityistunti tankotanssiin

Helsinki
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Tutustuminen tankotanssiin

Tankotanssi on monipuolinen liikuntalaji, joka soveltuu kaikille tanssista kiinnostuneille. Tangolle voidaan yhdistää myös muita erilaisia elementtejä, kuten koreografiaa, tuoleja tai korkokengät tanssiesityksen sisällön kehittämiseksi.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tämän elämyksen 60 minuuttia kestävä oppitunti on tarkoitettu yhdelle osallistujalle. Toiveen mukaan myös muita voi tulla paikalle seuraamaan tai osallistujan henkiseksi tueksi. Oppitunti toteutetaan osallistujan tason mukaan ja se sopiikin niin aloittelijalle kuin myös pidempään harrastaneelle tanssijalle.

Korkokenkätunti voidaan toteuttaa koreografialla tai ilman osallistujan mieltymysten mukaisesti. Elämystä varten on mahdollista suunnitella sopiva teema yhdessä tanssijärjestäjien kanssa: teemaksi voi valita esimerkiksi prinsessapäivän tai jonkin vuosikymmenen, kuten 90-luvun.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä tunti sopii erityisen hyvin polttareihin, syntymäpäivälahjaksi tai jos läheisesi haluaa oppia tiettyjä liikkeitä tankotanssin parissa. Elämys sopii kaikenlaisille liikkujille ja tunti toteutetaankin osallistujien tason mukaan. 

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tunnin aikana tarpeeseen.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.