MereLay Beauty

Kauneushoitola Merelay Beauty tarjoaa laadukkaita kosmetologi- ja kynsihoitoja Leppävaarassa. Merelay Beautyn kosmetologin palvelut sisältävät mm. Biodroga hedelmähappohoitoja, mikroneulaus hoitoja, timanttimikrohiontaa, ultaäänikasvohoitoja, varpaankynsien leikkausta, ja erilaisia jalkahoitoja. Paveluihin kuuluu lisäksi hampaiden valkaisua ja monipuolisia sokerointeja sekä sokerointipaketteja. Merelay Beauty järjestää myös ripsikoulutuksia. Kauneushoitola Merelay Beauty kynsihoitojen tavoitteena on tehdä asiakkaille mahdollisimman luonnolliset ja omaperäiset geelikynnet sekä akryylikynnet. Merelay Beauty käyttää korkeatasoisia Mystic Nails- sekä Victoria Vynn- tuotteita kauneimman ja vahvimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Merelay Beautyn valikoimissa on useita MN:n sekä VV:n geelivärejä -lakkoja sekä akryylejä. Kynnet voidaan viimeistellä erilaisilla geeliväreillä, glitterpulvereilla, strasseilla, folioilla jne. Merelay Beauty tarjoaa myös vaihtoehtona klassiset ripset, volyymiripset​ tai hybridiripset Merelay Beauty tekee ripset turvallisesti, omia ripsiä vahingoittamatta. ​Omat ripset jaksavat kantaa vain tietyn määrän ripsikuituja, todella tuuhean lopputuloksen aikaansaamiseksi tarvitaankin pitkät ja vahvat luonnonripset. Hentoihin ja lyhyisiin ripsiin saadaan kuitenkin myös tuuheutta ja pituutta tiettyyn pisteeseen asti turvallisesti.
Selaa kategorioita

Merelay Beautyn suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. pikkuneidin kauneushetki. MereLay Beauty-kauneusoitola haluaa tarjota kauneuspalveluita perheen pienimmille. Elämys sisältää minimanikyyrin, kynsien lakkauksen, kynsilakan kotiinvietäväksi ja neljä hauskan väristä väriraitaa hiuksiin helposti irrotettavalla kiinnityksellä. Piggy Paint-kynsilakat ovat täysin myrkyttömiä, joten myös pienemmillä on mahdollisuus päästä kurkistamaan kauneushoitojen maailmaan. Myrkyttömät kynsilakat ovat turvallisia, joten alaikärajaa ei ole. Elämyksestä voi nauttia yksin kynsiteknikon kanssa jutellen, tai vaikka mummon istuessa vieressä kaverina.

Merelay Beautyn muita suosittuja elämyksiä ovat Spa-hemmottelupaketit käsille ja jaloille. Elämyslahja sisältää spa -käsihoidon ja -jalkahoidon. Hoidon kokonaiskesto on n. 2 tuntia ja 45 minuuttia. Käsihoitoon kuuluu perusmanikyyri kylvetyksellä ja kuorinnalla, kynsinauhojen hoito sekä käsien hieronta ja kosteutus parafiinilla. Lopuksi kynnet lakataan laadukkailla O.P.I:n lakoilla. Saatavilla laaja värivalikoima hempeän nudeista värikkäisiin sävyihin. Jalkahoito sisältää kylvyn kuorinnalla, sekä pedikyyrin ja jalkahieronnan. Lopuksi jalkoja hemmotellaan lämpimällä tehokosteuttavalla paranifiinihoidolla, jonka jälkeen varpaat lakataan kotiin mukaan saatavalla kynsilakalla.

Merelay Beautyn muita suosittuja elämyksiä ovat Spa-manikyyrit geelilakkauksella. Elämys sisältää perusmanikyyrin kylvetyksellä ja kuorinnalla, kynsinauhojen hoito sekä käsien hieronta ja kosteutus parafiinilla. Geelilakkaus viimeistelee upeat ja huolitellut kynnet. Valittavana on laaja värivalikoima. Geelilakkaukselle viimeisen silauksen antavat esimerkiksi timanttikoristelut.