Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Valokuvaaja Niina Töyrylä

Selfiet ja peilit, mitä jos näkisitkin itsesi uusin silmin? Usein näemme itsessämme epäkohtia joita ei ole, koska katsomme samaan peiliin aina kriittisin silmin. Myöskään selfien lähellä oleva linssi ja vähemmän imartelevat kuvakulmat eivät varmastikaan auta aina muistuttamaan mitä muut ihmiset sinussa näkevät. Usein muistammekin ostaa lahjoja, kannustaa ja kehua muita, mutta unohdamme itsemme. Valokuvaushetki on kannustava ja kaunis muisto itsellesi, ystävällesi tai koko ystäväporukalle. Lahja josta saat juuri osallistujan näköisen ikuistetun hetken. Tämä lahja on muistutus siitä kuinka upea olet!
Selaa kategorioita

Valokuvausta taidolla ja intohimolla!


Niina Töyrylä on toiminut valokuvaajana jo vuodesta 2019. Hänen tavoitteenaan on vangita kauniita hetkiä jotka tekevät juuri sinun tarinastasi erityisen. Valokuvaajana hän on erikoistunut mm. Boudoir-valokuvaukseen, joka soveltuu täydelliseksi minäkuvan eheyttäjäksi joko sinulle, ystävällesi tai jopa viiden hengen ystäväporukalle! Jos kuvattavana on ryhmä voi jokaiselle osallistujalle halutessaan saada oman kuvagallerian josta jokaisen on helppo ladata kuvat. Yhden hengen kuvaushetkeksi on valittavassa myös laajempi valokuvauspaketti. Olipa valitsemasi paketti mikä tahansa, on valokuvaushetki upea lahja, johon on mukava palata pitkänkin ajan jälkeen. Valokuvaushetket voidaan tehdä kiireettömästi Niina Töyrylän studiolla tai sovittavissa on myös joku toinen lahjansaajan haluama miljöö. Valokuvaushetki studiolla on esteetön. Huomioithan että matkakulut Lahden alueella sisältyvät elämyksen hintaan. Nyt on aika muistuttaa itseäsi tai ystäviäsi miten upeita olette! Anna lahjaksi valokuvaushetki ja annat lahjan sinuuteen.

Sensuelli kuvauselämys


Valokuvaushetkeä lähdetään aluksi suunnittelemaan Niina Töyrylän kanssa juuri osallistujan näköiseksi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Ennen sovittua valokuvaushetken ajankohtaa oallistuja saa myös omaan sähköpostiinsa pienen infokirjeen, joka sisältää mm. erilaisia vinkkejä valokuvaushetkeen valmistautumista varten. Kuvaushetken jälkeen lahjansaaja tulee saamaan huolella valitut ja valmiiksi käsitellyt kuvat digitaalisena versiona, elämyksen sisällön mukaisesti. Valokuvaus on valittavissa kolmesta eri elämyksestä;
Boudoir self-love -kuvaus: lahjansaaja saa 10 huolella valittua ja käsiteltyä valmista kuvaa digitaalisena valintagalleriasta. Elämys soveltuu yhdelle henkilölle. Lahjansaajalla on myös mahdollisuus saada lisäkuvia lisäkuvahinnaston mukaisesti.
Luxus boudoir -kuvaus: Muista elämyksistä poiketen tämä elämys sisältää ehostuspaketin, johon kuuluu meikkaus ja hiusten kevyt muotoilu (laineet tai suoristus) sekä pientä purtavaa. Lahjansaaja saa kaikki noin 100-150 kuvaa, jotka ovat huolella käsitelty valmiiksi. Lisäksi lahjansaaja saa valita yhden A4 ja 3 10x15 kokoista Fine Art-printtiä valitsemistaan kuvista. Elämys soveltuu yhdelle henkilölle.
Ystävien kesken -kuvaus: Lahjansaajan koko porukalle jää kaikki noin 100-150 kuvaa, jotka ovat huolella käsitelty valmiiksi. Jokaiselle myös saatavilla oma kuvagalleria, josta kuvat on helppo ladata. Elämys soveltuu 2-5 henkilölle.

Elämä on hetkissä ja muistoissa


Valokuvaaja Niina Töyrylä tietää äitinä miten aika ja eletty elämä muuttavat erityisesti naisen kehoa. Yhteiskunnan kauneusihanteet ja omat odotukset ulkonäöstä luovat erilaisia paineita sekä voivat vääristää miten näemme itsemme. Valokuvaaja Niina Töyrylä kokee aidosti jokaisen naisen ansaitsevan kauniita kuvia itsestään muistuttamaan omasta upeudestaan. Niina inspiroituu työssään ihmisistä, tarinoista ja luonnosta. Jokaisen valokuvauselämyksen tarkoituksena onkin luoda juuri osallistujan näköinen valokuvaushetki, jotta kuvista tulisi juuri omaan tyyliin sopivia.

Ikuinen muisto


Valokuvaushetki on ikimuistoinen lahja joka kaappaa kuviin ne voimaannuttavat puolet itsestämme, mitkä usein tahtovat unohtua arjen kiireissä ja yhteiskunnan vaatimuksia seuratessa. Tämä on kaunis muistutus ja tunnustus itsellesi tai ystävillesi siitä että itsestä kannattaa kohdata myös ne sensuellit ja kauniit puolet jotka voivat myös välillä piilotella epävarmuuden tai kriittisyyden alla. Tämä minäkuvaa eheyttävä lahja on ehdottomasti elämys jonka jokaisen kannattaa kokea vähintään kerran elämässään! Tämä ei ole vain upea valokuvaushetki, tämä on lahja sinuuteen!