Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytettävät, miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin - koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronnan aikana mieli lepää ja sen jälkeen on raukean rentoutunut olo.

Hieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava, minkä vuoksi se onkin erinomainen rentoutustauko päivään tai otollinen startti viikonlopulle. Kuumakivihieronta sopii lahjaksi jokaiselle rentoutusta kaipaavalle. Katso myös muut hieronnat

Selaa kategorioita
Näytetään: 35
Oletko kokenut spa-kävijä, joka etsii jotain uutta? Se uusi asia voi olla kuumakivihieronta, joka on lämmin ja rentouttava hoito. Kuumakivihieronta on hierontaterapia, joka noudattaa samoja perinteisen hieronnan periaatteita. Siinä on lisänä lämmitettyjen kivien lisääminen, mikä auttaa syvällisesti rentoutumaan. Lämmön lisääminen kehon tiettyihin alueisiin lisää rentoutumisen ja rauhan tunteita. Sitä suositellaan erityisesti henkilöille, jotka kärsivät fibromyalgiasta, niveltulehduksesta tai muusta kroonisesta kivusta. Lämmitettyjen kivien läpäisevät vaikutukset mahdollistavat hieronnan toimittamisen ilman liiallista painetta. Kuumakivihieronta on mahtava lahjaidea äitienpäivään, joululahjaksi, isänpäivään, syntymäpäivälahjaksi, yrityslahjaksi tai mihin tahansa juhlavuoteen.