10 rentouttavaa hetkeä

1 2 3 4 5 (3)
Eri paikoissa
1 henkilöä

59,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hyvinvointia ja rentoutumista

Jokainen meistä kaipaa joskus rentoutumista, hemmottelua ja virkistystä. Valikoimastamme löytyy lukuisia vaihtoehtoja, joiden avulla pystyy rauhoittumaan ja säilyttämään tasapainon arjen keskellä. Valinta oikean elämyksen kohdalla saattaa olla hankalaa, jollet ole varma mitä lahjan saaja kaipaa eniten juuri nyt. Rentoutumispaketti sisältää kymmenen erilaista ihanaa hoitovaihtoehtoa, joista jokainen löytää itselleen varmasti sen mieluisimman.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyspakettiin on koottu kymmenen rentouttavaa hemmotteluelämystä, jotka tarjoavat vapauttavia hetkiä esimerkiksi lieventämään stressiä. Paketin sisältämät hoidot edistävät niin mielen- kuin kehon hyvinvointia. Lahjan saaja saa itse valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista, esimerkiksi Intialaisen päähieronnan tai koko kehoa rentouttavan kuumakivihieronnan.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu aivan kaikille hemmottelua kaipaaville. Erityisesti henkilölle, joka kaipaa rentouttavia hetkiä arjen kiireen keskellä ja arvostavat omaa hyvinvointiaan. Lahja soveltuu tilanteisiin, joissa et ole varma mikä elämys saajaa eniten kiinnostaa.

Elämyspaketin sisältö

Suodatin
Osallistujamäärän mukaan
Näytetään: 10
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Vaatteet

Vaatetus riippuu valitsemastasi elämyslahjasta.

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Osallistujat

Riippuu valitsemastasi palvelusta.

Sää

Sääolosuhteet riippuu valitsemmasta palvelusta

Lisätiedot

Lahjan saaja saa valita paketin sisältämistä vaihtoehdoista itselleen mieluisimman elämyksen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tämän ajan puitteissa lahjansaajalla on mahdollisuus valita haluamansa elämys paketin sisältämistä vaihtoehdoista. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.