Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Illallinen ravintolassa "Juttutupa"

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Illallinen ravintolassa "Juttutupa"

Helsinki
1-4 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Perinteitä, elävää musiikkia ja sielunruokaa mahan täydeltä

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita ja sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Juttutuvan oluttupamaisen lämminhenkinen tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen ja rennon ajanhenkinen.

Mutkattomuus, ihmisläheisyys, elävä musiikki ja konstailematon ruoka ovat niitä Juttutuvan omimpia juttuja. Juttutuvassa viihdytään hyvässä seurassa ja rehdin ruoan parissa – useimmiten pitkään. 

Sielunruokaa Juttutuvassa edustaa perinteikkään jutustelun lisäksi laaja ja notkea elävän musiikin tarjonta. Persoonalliset esiintyjät viihdyttävät väkeä kukin omaleimaisella tavallaan tyylilajista riippumatta. Juttiksen kalenteria kannattaakin katsella ”sillä silmällä”. Astu peremmälle ja ole kuin kotonasi!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Rajoittamaton.

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 50 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.