JUTTUTUPA RAVINTOLA

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita. Ravintola Juttutuvan juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Juttutupa, eli tuttavallisemmin Juttis on auki joka päivä ja sinne kaikki ovat tervetulleita. Ravintola Juttutuvan oluttupa on lämmin ja jossa tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa.

Juttis on aito, ainutlaatuinen ja raikkaan kansanomainen. Sinne mahtuvat sulassa sovussa niin tavalliset helsinkiläiset kaduntallaajat, taidealan työläiset kuin elämän kiiltävään puoleen mieltyneet kaupunkilaiset. Myös naapurissa sijaitsevan teatterin kävijät ja teatterilaiset ovat ottaneet Juttiksen omakseen. Mutkattomuus, ihmisläheisyys, elävä musiikki ja konstailematon ruoka ovat Juttutupaan olennaisesti kuuluvia juttuja. Siellä viihdytään hyvässä seurassa ja rehdin ruoan parissa, useimmiten pitkään.

Sielunruokaa Juttutuvassa edustaa perinteikkään jutustelun lisäksi laaja ja notkea elävän musiikin tarjonta. Persoonalliset esiintyjät viihdyttävät väkeä kukin omaleimaisella tavallaan, tyylilajista riippumatta. Juttiksen kalenteria kannattaakin katsella sillä silmällä. Astu peremmälle ja ole kuin kotonasi!

Ravintola Juttutuvan laajat terassit sisäpihalla sekä kadun puolella luovat aurinkoiset puitteet asiointiin. Lisäksi sisätiloissa Juttutupa on laajentunut Ravintola Graniittilinnan sekä Paasin kellarin tiloihin.

Ravintola Juttutupa tarjoaa mainiot puitteet ja murkinat isommillekin ryhmille keskeisellä paikalla Helsingissä. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, syntymäpäivät, perhejuhlat tai muu tilaisuus. Ravintola Juttutuvan yläkerroksessa sijaitseva tilaussauna tarjoaa täydelliset puitteet erilaisille ilta- ja päivätilaisuuksille.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.