Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Irtiotto pienen matkan päässä arjesta yhdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Irtiotto pienen matkan päässä arjesta yhdelle

Iisalmi
1 henkilöä

145 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
145 €

Spa Hotel Runni, pienen matkan päässä arjesta

Täysin uudistettu kylpylähotelli ja romanttinen kartanohotelli sijaitsevat Iisalmen kupeessa Runnilla Ihmelähteen äärellä. Kylpylähotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv, ilmastointi, minibaari ja vedenkeitin. Joissakin huoneissa on oma parveke. Kartanon huoneet ovat kaikki persoonallisesti sisutettuja sisältäen taulu tv:n, vedenkeittimen, minibaarin ja tuulettimen.

Ravintolassa on tarjolla buffetlounas sekä à la carte menu. Tarjontaan kuuluu monipuolinen maksuton päivittäinen vapaa-ajanohjelma sekä usein karaoke -ja orkesteritanssit. Spa-palveluihin kuuluu sauna, poreallas, sisäuima-allas ja lastenallas. Lisäksi hotellilla on hyvätasoinen hoitola hierojineen, kosmetologeineen, kampaajineen ja erikoisuutena jäsenkorjaajat ja hyvinvointiohjaajat.

Mitä elämyslahjaan sisältyy? 
1 vrk majoitus uusitussa huoneessa, buffet aamiainen, vapaa spa-osaston käyttö 8-20, myöhäinen uloskirjautumien klo 14, kylpytakin käyttö, luonnonyrttikylpy ja 40 minuutin hieronta

Kenelle elämyslahja sopii?
Elämys sopii kaikenikäisille, jotka haluavat hemmotella itseään ja läheisiään sekä yllättyä tunnelmallisesta kylpylästä Kiurujoen varrella.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Iisalmi

Kesto

1 vrk.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Muihin aktiviteetteihin kuuluu tennis, lentopallo, frisbeegolf ja saatavilla on myös polkupyöränlainauspalvelu. Lähiympäristössä on juoksu-, kävelyreittejä sekä kauniit luonnonpolut laavulle sekä luonnonvesihierontapisteelle.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.