Naughty BRGR Sture

Meheviä burgereita, jännittäviä lisukkeita ja todella hyvä tunnelma. Naughty BRGR Sture on televisiosta tutun Akseli Herlevin perustama. Sturen toimipiste on ehkä television ystäville tutuin, sillä täällä ollaan “Burgerimiehet”-sarjan jaksojen lopussa kokkailemassa. Herlevin kehittelemä menu koettelee asiakkaiden uskoa, sillä burgereissa sekä lisukkeissa on mitä kummallisempia yhdistelmiä. Maistamaan kun pääsee, voi karistaa huonot ennakkoluulot makuyhdistelmistä pois, sillä tarkkaan kootut yhdistelmät ovat uskomattoman hyviä.
Selaa kategorioita

Aina voi oppia uutta

Naughty BRGR:n perustaja Akseli Herlevi oli Suomen ensimmäinen Top Chef voittaja, ja yli kymmenen vuoden kestäneen taustatutkimuksen jälkeen päätti, että on aika näyttää maailmalle, mitä on oppinut. 2015 Herlevi perusti Naughty BRGR ravintolaketjun ensimmäisen ravintolan Helsinkiin Lönnrotinkadulle. Bisnes kukoisti ja Herlevin kehittämät makuelämykset olivat niinkin suosittuja, että heti seuraavana vuonna pääsivät laajentamaan. Naughty BRGR Sture perustettiin vuonna 2017 osana suurta laajennusbuumia. Samana vuonna Naughty BRGR avasi peräti neljä uutta toimipistettä. Intohimo ruokaan ja oppimaan uutta onkin ollut suurin valtti Naughty BRGR:n kehitykseen. Naughty BRGR ilmoittaa ylpeänä, että vaikka yritys onkin laajentunut, koulutetaan uudet työntekijät yhä perusteellisesti niin ruoan alkuperään, makujen ymmärtämiseen ja asiakaspalveluun. Työntekijät eivät ole osa koneistoa, vaan yhteisöä joka välittää toisistaan, tuotteistaan ja asiakkaistaan. Ravintolasta saa tietenkin burgereita, mutta myös herkullisia lisukkeita, sekä jos tekee mieli hieman kevyempää, saa ravintolasta myös salaatteja jotka ovat tietenkin yhtä ennenkuulumattomia, kuin muutkin tuotteet.

Kaikkien makuun jotain!

Burgereissa on se ihana puoli, että ne sopivat kaikille! Riippumatta mistään. Ainoa vaatimus on se, että on nälkä. Jos elämykseen menee täydellä vatsalla, voi tulla vastaan pienimuotoinen ongelma. Naughty BRGR Sture tarjoaa asiakkailleen varmasti maistuvaa ruokaa. Kuukausittain vaihtuva Montti on erityisesti siihen kuukauteen suunniteltu, tai jos on meneillään “Burgerimiehet”-sarja, on yleensä monttiburgeri siitä valittu. Menu on monipuolinen, siitä löytyy lapsille omat burgerit, on gluteenittomia sämpylöitä, kasvishampurilaisia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Täydellistä siis! Ja jos ei ole burgerien fani, löytyy lisukkeista herkkuja. Jos uppopaistetut eivät ole lemppareita, löytyy valikoimasta myös salaatteja, näissäkin sellaisia makuyhdistelmiä, joita ei varmasti itse kotona lähtisi testaamaan. Kyseinen Naughty BRGR:n toimipiste sijaitsee Sturenkadulla Helsingissä, ihanassa Vallilan kaupunginosassa. Ravintolan ympärillä kulkee miltein kaikki mahdolliset julkiset ajoneuvot, sekä tänne pääsee autollakin suhteellisen helposti. Naughty BRGR Sture on myös siitä mainio varsinkin kesäisin, sillä heillä on upea kesäterassi. Terassilla voi nauttia samanaikaisesti ihanasta ja lämpimästä kesäauringosta sekä älyttömän herkullisesta ruoasta.

Kesä ja maukkaat burgerit

Naughty BRGR ravintoloita löytyy ympäri Suomea, joten reissussakin voi kipaista burgerille. Menu vaihtelee ravintoloittain, mutta kuukauden burgeria, eli monttia, saa kaikista toimipisteistä. Montti on ehdottomasti saatava kun siitä kuulee, sillä se tosiaan on vain yhden kuukauden ajan ravintolassa, ehkäpä siksi sillä onkin yleisesti suurin suosio. Naughty BRGR Sture onkin mahtava hyvien kulkuyhteyksien ja ihastuttavan kesäterassin vuoksi. Ravintolaan voi mennä milloin vaan ja millä tahansa porukalla, tietenkin aukioloaikojen puitteissa. Ravintolasta voi myös ottaa ruoat mukaan vaikkapa piknikille lähialueen puistoihin.

Siis syömään!

Naughty BRGR Sture on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kesällä voi syödä aurinkoisella terassilla ja muutoin voi syödä tyylikkäästi sisustetun ravintolan sisätiloissa. Ja mikä onkaan parempaa kuin hyvä ruoka ja kylmä juoma (vastaus: ei mikään). Sturenkadulla sijaitsevaan ravintolaan on aivan todellisen helppo päästä, sillä ohi viilettää kaikenlaisia julkisia ajoneuvoja ja omalla autollakin pääsee paikalle helposti. Montti-burgeri on pakko kokea, sillä sitä on turha jäädä kaipaamaan, sillä se ei ole takaisin tulossa kuukauden vaihtuessa. Kaikille varmasti maistuvaa ruokaa, eipä muuta voikaan sanoa, ja puita!