Isänpäivälahja miehelle

Etsitkö isänpäivälahjaa miehelle? Keräsimme tälle sivulle lahjavinkkejä, jotka helpottavat isänpäivälahjan löytämistä miehelle. Perinteisen illallisen sijaan voit valita isänpäivälahjaksi miehelle jonkin upeista illalliselämyksistämme. Autoista ja vauhdista kiinnostuneelle miehelle suosittelemme ajelua superautolla tai kisalua karting-radalla. Jokainen mies syttyy erilaisista asioista, ja meillä on taatusti jokaiselle miehelle jotakin! Sinun tarvitsee vain valita sopiva isänpäivälahja miehelle. 

Katso myös kaikki isänpäivälahjat ja halvat isänpäivälahjat

Selaa kategorioita
Näytetään: 874
Elämyksiä nähty 60 / 874

Mitä isänpäivälahjaksi miehelle?

Isänpäivä on vuosittainen juhlapäivä, jolloin juhlitaan isejä ja isyyttä. Yksi isänpäivän tärkeimmistä perinteistä on antaa isälle lahja kiitokseksi hänen rakkaudestaan, huolenpidostaan ja panoksestaan. Kun etsit täydellistä isänpäivälahjaa miehelle, on tärkeää ottaa huomioon hänen mieltymyksensä, kiinnostuksenkohteensa ja persoonallisuutensa.

Isänpäivälahja urheilulliselle miehelle

Jos isä on innokas urheiluharrastaja, hänelle voi antaa lahjaksi jotain, joka liittyy hänen lempilajiinsa tai johonkin hänelle täysin uuteen lajiin. Miten olisi esimerkiksi golfkurssi, hot jooga -kokeilu, tanssikurssi, seinäkiipeily tai ninjarataseikkailu?

Isänpäivälahja ruokaintoilija-miehelle

Jos isä on innokas keittiöharrastaja ja kulinaristi, hän nauttisi taatusti laadukkaasta ruokaelämyksestä. Miten olisi esimerkiksi illallinen pimeässä, Magic Dinner tai Shitty Dinner? Jos nämä illalliselämykset isä on jo kokenut, myös perinteinen ravintolalahjakortti toimii taatusti. 

Isänpäivälahja extremennälkäiselle miehelle

Jos isä kaipaa elämäänsä lisää extremeä ja jännitystä, hän pitäisi taatusti kunnon adrenaliiniryöpytyksestä. Tähän tarkoitukseen suosittelemme esimerkiksi laskuvarjohyppyä, koskenlaskuseikkailua, benjihyppyä tai rallikyyditystä.