Karting

Karting-radalta ei puutu vauhtia, kihelmöivää kilpailuhenkeä tai hauskuutta. Kartingia pääsee ajamaan sisällä sekä ulkona, erilaisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Kavereiden kanssa kisailu jättää hauskat muistot. Mikroautoilu on erinomainen tapa juhlistaa läheisen juhlapäivää porukalla tai muuten vain nauttia rempseästä kisailusta.

Olemme Elämyslahjoilla kokeilleet kartingia työporukan kanssa, ja se oli todella hauskaa! Se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi asiakkaiden viihdyttämiseen, henkilökunnan virkistyspäivään, polttareihin, synttäreihin tai mihin tahansa muuhun ryhmätapahtumaan.

 

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 10

Karting-ajoelämys lahjaksi

Oletko kilpailunhaluinen ja haluaisit lähteä kartingradalle kilpailemaan? Ei ole parempaa tapaa tuoda voittoisaa puoltasi esille kuin hauska ajoelämys kartingradalla. Haasta siis läheisesi kartingkisaan tai kisaa tuntemattomia vastaan!

Erilaisia karting-elämyksiä

Karting on täydellinen aktiviteetti, kun haluat saada kaveriporukan, työryhmän tai perheen yhteen ja kilpailla heitä vastaan kartingradalla kaasutellen. Meillä on runsaasti karting-ajoelämyksiä niin yhdelle, kahdelle kuin isommillekin ryhmille sekä sisä- että ulkoradoilla.

Kartingia porukalla

Karting sopii myös täydellisesti esimerkiksi polttareiden tai virkistyspäivän aktiviteetiksi. Karting on yksi parhaista ideoista virkistyspäiviin, joiden tarkoituksena on kerätä työtoverit yhteen ja viettää laatuaikaa työpaikan ulkopuolella. Kuka kruunataan kartingkisan kuninkaaksi?