Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pakohuonepeli neljälle Savonlinnassa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pakohuonepeli neljälle Savonlinnassa

Savonlinna
4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
100 €

Tosielämän seikkailupeli: Rikospaikka

Tervetuloa rikospaikalle! Nyt laitetaan ne kuuluisat harmaat aivosolut ylikierroksille, kun ryhmältänne vaaditaan nopeita ratkaisuja ja oivaltavaa mieltä rikoksen selvittämiseen. Riittävätkö hermot ja päättelykyky arvoituksen selättämiseen, vai lipuuko tapaus ratkaisemattomien rikosten kirjoihin?

Pelissä eteneminen vaatii avointa mieltä, loogista päättelykykyä ja ryhmän sisäistä yhteistyötä, ja jokainen pelaaja pääsee näyttämään omat vahvuutensa monipuolisen ongelmanratkonnan parissa. Pakopelihuone on elämys, johon ei voi valmistautua – se vain täytyy kokea.

Mitä elämyslahja sisältää?


Tämä elämyslahja sisältää 60 minuutin mittaisen huonepakopelin neljälle henkilölle rikosteemaisessa pelihuoneessa. Ryhmä lukitaan huoneeseen, mistä heidän on paettava ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteereitä, jotka lopulta johdattavat loppuratkaisun äärelle.

Kenelle elämyslahja sopii?


Pakopelihuoneet tarjoavat hauskoja pelihetkiä yhteistyön merkeissä esimerkiksi perheille, polttariporukoille ja työryhmille, jotka kaipaavat uusia virkistyspäiväaktiviteetteja. Pakopelihuoneet sopivat mainiosti seikkailunhaluisille henkilöille, jotka eivät pelkää käyttää luovuuttaan ja jotka haluavat kokea aivan uudenlaisia pelimahdollisuuksia arvoituksellisessa ympäristössä. Pelit sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille 15-vuotiaasta ylöspäin.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Savonlinna

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.