Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Activity Maker

Activity Maker tarjoaa Megazone, pakohuonepelejä ja paljon muita aktiviteetteja koko perheelle Savonlinnan seudulla. Activity Makerin Megazone on sisätiloissa pelattava hauska, jännittävä ja futuristinen laserpeli, joka sopii jokaiselle. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-Valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata. Escaperoom on tosielämän seikkailupeli keskellä Savonlinnaa. Sinut ja ryhmäsi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla pulmia ja mysteerejä. Activity Maker tarjoaa myös tarvittaessa ikimuistoiset, liikunnalliset ja riemukkaat synttärit Activity Makerin tiloissa, Olavinkatu 44. Tarjolla on saatavilla mm. hyvät tilat, vauhdikasta tekemistä ja lasten suosikki herkkubuffa. Activity Makerin kautta on myös mahdollista yöpyä uniikissa AuroraHut-igluveneessä yksin tai kumppanin kanssa Saimaan upeissa järvimaisemissa. Sähkömoottorilla varustetulla iglulla voi liikkua järvialueella helposti. AuroraHutista löytyy lähes kaikki samat varustelut kuin hotellihuoneestakin.
Selaa kategorioita

Activity Makerin suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. Megazone kahdelle Savonlinnassa. Elämys pitää sisällään futuristista lasertaistelua sisätiloissa. Megazone on jännittävä ja futuristinen laserpeli, jossa otetaan pyssysankareista mittaa turvallisessa ympäristössä. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeannäköisillä laseraseilla. Varustelun jälkeen siirrytään pelialueelle, jonka labyrinttimaiset käytävät muodostavat UV-valoin valaistun, hämärän kaupunkitaisteluradan, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Megazonen pimeässä loistavista pelihetkistä ei vauhtia puutu. Peli sopii lähes kaikille leikkimielisistä sotapeleistä ja erilaisista kilpailuista kiinnostuneille läheisille. Pelin suositusikäraja on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin, tarvittaessa vanhemman ohjauksella. Pelivarustukseksi sopii normaali sisävaatetus ja vapaa-ajan kengät, mutta suotavaa kuitenkin on, että pelaajalla olisi tummat vaatteet – tällöin et erotu kentällä helposti. Pelit alkavat aina puolelta tai tasalta ja uudet osallistujat liittyvät muiden pelaajien joukkoon.

Activity Makerin muita suosittuja elämyksiä ovat pakohuonepelit. Neljälle ihmiselle suunniteltu pakohuonepeli Savonlinnassa on kuin tosielämän seikkailupeli. Elämyksessä toivotetaan pelaajat rikospaikalle. Nyt laitetaan ne kuuluisat harmaat aivosolut ylikierroksille, kun ryhmältänne vaaditaan nopeita ratkaisuja ja oivaltavaa mieltä rikoksen selvittämiseen. Riittävätkö hermot ja päättelykyky arvoituksen selättämiseen, vai lipuuko tapaus ratkaisemattomien rikosten kirjoihin? Pelissä eteneminen vaatii avointa mieltä, loogista päättelykykyä ja ryhmän sisäistä yhteistyötä, ja jokainen pelaaja pääsee näyttämään omat vahvuutensa monipuolisen ongelmanratkonnan parissa. Pakopelihuone on elämys, johon ei voi valmistautua – se vain täytyy kokea. Tämä elämyslahja sisältää 60 minuutin mittaisen huonepakopelin neljälle henkilölle rikosteemaisessa pelihuoneessa. Ryhmä lukitaan huoneeseen, mistä heidän on paettava ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteereitä, jotka lopulta johdattavat loppuratkaisun äärelle. Pakopelihuoneet tarjoavat hauskoja pelihetkiä yhteistyön merkeissä esimerkiksi perheille, polttariporukoille ja työryhmille, jotka kaipaavat uusia virkistyspäiväaktiviteetteja. Pakopelihuoneet sopivat mainiosti seikkailunhaluisille henkilöille, jotka eivät pelkää käyttää luovuuttaan ja jotka haluavat kokea aivan uudenlaisia pelimahdollisuuksia arvoituksellisessa ympäristössä. Pelit sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille 15-vuotiaasta ylöspäin.