Panssarivaunu - Parihaaste

1 2 3 4 5 (0)
Vihti
2 henkilöä

190 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Haasta toverisi panssarivaunuajeluun!

Moottorin jylinä, telaketjujen kolina, vieno dieselin aromi – mikäpä sen parempaa. Tarjoamassamme palvelussa panssarivaunu muuntuu sotaelokuvien hitaasti etenevästä tuhonkylväjästä ketteräksi kulkupeliksi, jonka hallitseminen on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Jokainen Panssarikolonnan parihaaste on toiminnantäytteinen yksityistilaisuus, jossa aikaa ei huku kahvikuppi kädessä oman vuoron odottamiseen. Parihaaste sisältää seuraavat vaiheet:

- Perehdytys vaunun hallintalaitteisiin, tekniikkaan ja turvallisuusasioihin
- Ajo-opastus, jonka päätteeksi toinen parista ajaa ja toinen yrittää parhaansa mukaan osua vauhdista harjoitusmaaleihin vaunun airsoft-konekiväärillä
- Kierroksen jälkeen roolit vaihtuvat toisin päin, lopuksi ajosuoritukset arvostellaan ajolinjojen, tilannenopeuden ja osumatarkkuuden perusteella
- Osallistunut pari saa diplomin muiden ihailtavaksi

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tapahtuma on suunnattu erityisesti erilaista elämystä arvostaville pariskunnille ja ystäville. Lahjakortti sopii hyvin esimerkiksi sykähdyttäväksi häälahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi. Halutessaan ystäväparit pääsevät ottamaan toisistaan mittaa yhdistelemällä useampia parihaastelahjakortteja.

 


Sijainti

Vihti

Vaatteet

joustavat vaatteet ja tukevat kengät soveltuvat hyvin. Halutessanne tarjoamme kertakäyttöhaalarit ulkovaatteiden päälle laitettavaksi.

Kesto

1 h 30 min.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Huhtikuusta joulukuuhun.

Lisätiedot

Vaunussa on ratti ja automaattivaihteisto, joten ajaminen on helppo ja nopea oppia eikä erehtymisen mahdollisuutta käytännössä ole. Vaunulla pääsevät siis jyristelemään kaikki asiasta kiinnostuneet, jotka mahtuvat sisään ajajan luukusta ja yltävät polkimille. Ajoaikoja on tarjolla myös viikonloppuisin.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.