Rallikyyditys kahdelle

1 2 3 4 5 (0)
Loppi
2 henkilöä

280 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rallikyyditys on jännittävä elämys, jossa...

…auto syöksyy metsätietä yli mäennyppylän, luisuu hallitusti tiukkaan mutkaan ovi edellä ja oikenee kohti pitkää alamäkeä päästäen perässään vaikuttavan pölyvanan. Iltauutisten rallikooste? Ei, vaan elämys rallikuskin kyydissä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tässä elämyksessä ammattimainen kuljettaja ajaa lahjansaajan kanssa läpi SM-tason ralliradan. Oikea ralliajo tarjoaa vauhtia ja jännitystä, joka sopii niin penkkiurheilijalle kuin himokuskillekin. Autossa on sääntöjen mukaiset turvavarusteet, joten lahjan saaja voi keskittyä nauttimaan vauhdin hurmasta ja G-voimien puserruksesta.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Rallikyyditys on unohtumaton elämys suomalaisessa kansallismaisemassa, tukevasti ja turvallisesti autossa istuen. Sen voi tarjota rallifanille, polttarisankarille tai puolisolle lahjaksi. Kyseessä on elämys, josta puhutaan pitkään. Rallikyyditys on yksi ElämysLahjojen kestosuosikeista.

Kommentteja rallikyydityksestä:

  • ”Uskomaton tunne, kun auton nokka osoittaa johonkin suuntaan, auto liikkuu toiseen suuntaan ja kuski tekee jotain liikkeitä, joilla hän pystyy hallitsemaan tilanteen!”
  • ”Olipa hienoa nähdä, miten huimaa tuo kyyti on auton sisältä katsottuna, eikä kuitenkaan pelota, kun on tukevasti vöillä penkissä!”

Sijainti

Loppi

Vaatteet

Varustuksena osallistuja tarvitsee vain rohkean mielen ja rennon vaatetuksen. Tarvittavat turvavarusteet ja opastus annetaan tiimin toimesta.

Kesto

Noin 2 tuntia, josta varsinaisen kyydityksen osuus n. 30 min.

Osallistujat

Kamerat mukaan! Radan varteen saat ottaa mukaan haluamasi määrän kannustusjoukkoja

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Palveluun kuuluva kyyditys toteutetaan Hyvinkään SM-tason rallicross-radalla erikseen sovittavana ajankohtana. Ajankohtaan voi vaikuttaa radan käyttömahdollisuudet. Muistathan kuitenkin että myös autourheilussa osallistujille on aina voimassa nollatoleranssi alkoholin suhteen.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.