Magnetic Head Spa

Magnetic Head Spa tarjoaa parturi- ja kampaamokokemuksia, jotka yltävät koko kehon ja mielen tasolle. Magnetic Head Spa loihtii asiakkailleen terveet ja upeat hiukset sekä tarjoaa rentouttavaa Head Spa -hemmottelua. Magnetic Head Spassa voi nauttia perinteisten hiusten hoito- ja leikkauspalveluiden lisäksi hiusten kauneushoidosta, hiuspohjanhoidosta, kasvohoidoista ja aromahieronnasta. Asiantunteva henkilökunta, hoitava kosketus ja pohjoisen hiuksen tarpeisiin suunnatut tuotteet ovat Magnetic Head Span kulmakiviä. Kukapa ei rakastaisi hiusten hemmottelua ja taivaallista päähierontaa! Magnetic Head Spa palvelee Helsingissä ja Joensuussa.
Selaa kategorioita

Magnetic Head Spa vie parturi-kampaamokokemuksen täysin uudelle tasolle. Salongissa on erillinen, rauhoitettu Head Spa -huone, jossa toteutetaan rentouttavia hiuspohjan hierontoja ja hemmottelevia spa-hoitoja rauhallisen musiikin siivittämänä. Tunnelmallinen tila tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutukseen. Pään ja kasvojen alueelta löytyy paljon aisteja, joiden kautta voidaan vaikuttaa koko kehoon. Head Spa -hoidot ovat saaneet vaikutteita esimerkiksi vyöhyketerapiasta.

Head Spa -hoidoissa käytetään kotimaisia, pohjoisen luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Hoidoissa käytettävät tuotteet tulevat Cutrinilta ja Lumenelta. Kaikki Head Spa -paketit sisältävät aina hemmottelevan hiustenhoidon ja päähieronnan. Valmiit hemmottelupaketit löytyvät myös heille, jotka haluavat lisäksi myös hiustenleikkuun tai värjäyksen. Head Spa -palveluita voi myös yhdistää kaikkiin perinteisiin hiuspalveluihin. Magnetic Head Span palveluvalikoimasta löytyy myös kasvohoitoja ja aromahierontaa.

Magnetic Head Span ihana hiushemmottelu on loistava lahjaidea. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy Magnetic Head Span elämyksiä parturissa miehelle ja kampaamoelämys naiselle. Nämä elämykset toteutetaan Helsingin toimipisteessä. Magnetic Head Spa palvelee Helsingissä Kasarmikadulla.