Otsikko

Ferrari F360 Spider – Euroopan kiertue saapuu Suomeen

Turku, 27.5.2015 – Luultavasti jokaisen urheiluautoja harrastavanunelmaon ainakin kerran elämässään päästä Ferrarin rattiin. Voimakas moottorinkarjunta, salamannopeat kiihdytykset, täydellinen ohjattavuus ja tätä kaikkea siivittämään, täydellinen vapaudentunne. ElämysLahjat takaa sen, että Ferrarilla ajo ei ole enää sellaisten henkilöiden, kuten Cristiano Ronaldon, Justin Beiberin, Arnold Schwarzneggerin ja Kim Kardashianin etuoikeus. Nyt kaikkien on mahdollista tarttua Ferrarin rattiin ElämysLahjojen Helsingissä tänä kesänä järjestämässä ajoelämyksessä.

Ferrari F360 Spider -malli valmistettiin mukaillen Formula 1 -kilpailuissa käytettyjä kilpa-autoja. Kyseinen urheiluauto on 2-paikkainen avoauto, joka esiteltiin yleisölle ensimmäistä kertaa vuonna 2000 Gevenessä pidetyssä autonäyttelyssä.

”Yksi tärkeimmistä perusteista lahjaa valitessa on löytää jotain, mikä on unohtumatonta ja erityistä”, kertoo ElämysLahjojen toimitusjohtaja. ”Päätimme lisätä Ferrari-ajelun ElämysLahjojen valikoimaan, koska Ferrari ei ole vain auto. Monet ihmiset yhdistävät Ferrarin nopeuteen, voittoon, eleganssiin ja ylellisyyteen, toisin sanoen – arkea nostattavaan unelmien autoon”, toteaa ElämysLahjojen markkinointipäällikkö Joni Salminen.

Kyseessä on järjestyksessään 20. Ferrarin esittelemä avomalli. Ferrari F360 Spiderin huippunopeus on 304 kilometriä tunnissa. Urheiluauto kiihtyy 0–100 km vain 4,3 sekunnissa. Moottorin tilavuus on puolestaan 3,6 litraa ja hevosvoimia Ferrarissa löytyy huikeat 400. Urheiluautossa on tämän lisäksi täysin automaattinen katto, joka avautuu ja sulkeutuu 20 sekunnissa.

ElämysLahjat tuovat Ferrari F360 Spiderin tänä kesänä jokaisen ulottuville. Euroopan kierros kulkee Suomen, Liettuan, Latvian, Puolan ja Viron kautta. Suomalaisten on mahdollista kokea tämä ainutlaatuinen ajoelämys Helsingissä kesä- ja elokuussa 2015: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/ajoelamysferrari

ElämysLahjat

ElämysLahjat.fi on osa kansainvälistä ActivityGifts-konseptia, joka toimii kahdeksassa maassa: Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Ruotsissa, Englannissa, Meksikossa, Virossa ja Suomessa. Toiminta on aloitettu Suomessa vuonna 2010 ja Suomi oli viides maa, johon konseptin verkkokauppa perustettiin. ElämysLahjat.fi tarjoaa yli 900 (2015) elämystä Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä ElämysLahjat on Suomen suurin elämyksiä myyvä verkkokauppa. Saat lisätietoa ElämysLahjoista täältä: https://www.elamyslahjat.fi/

Lisätietoja:
Nimi: Katri Pirinen, tuotepäällikkö
Puh. 044 714 0007
S-posti katri.pirinen@elamyslahjat.fi

Linkki PDF-versioon, joka vie Dropboxiin